Libnet.ro
UNICEF

17:30

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat, in aceasta dimineata, la DNA, ea parasind sediul institutiei fara a face declaratii, informeaza surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta a fost in aceasta dimineata la DNA, informeaza Digi24. Ea a parasit sediul Directiei Anticoruptie fara a face declaratii.

Avocata premierului Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, scrie stiripesurse. ro. Potrivit unor surse, premierul ar trebui sa ajunga si el la DNA. Loredana Radu, avocata premierului, a mai fost la sediul DNA si.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

Ion Cristoiu: Presedintele nu risca sa ceara demisia premierului, daca liderii PNL si liderii Binomului SRI-DNA nu-i garantau ca Victor Ponta va demisiona

Intr-un editorial pe blogul sau, jurnalistul Ion Cristoiu propune doua scenarii pentru comportamentul presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a refuzat sa-si dea demisia, in ciuda cererilor oficiale.

STENOGRAME Alina Gorghiu, Victor Ponta si Crin Antonescu apar in dosarul lui Mihail Vlasov

Numele mai multor politicieni de prim-rang apar in dosarul in care Mihail Vlasov, fost sef Camerei de Comert a Romaniei, este acuzat de DNA ca l-ar fi mituit pe un fost parlamentar in schimbul sustinerii unui proiect de lege prin care Registrul Comertului sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert. Vlasov afirma in mai multe discutii interceptate de procurori ca avea sustinerea premierului Victor Ponta, a sefului PNL Crin Antonescu si a altor politicieni pentru proiectul sau de lege. Alina Gorghiu a fost unul dintre parlamentarii care au initiat proiectul de lege, iar procurorii arata ca Vlasov si-ar fi exercitat influenta asupra Alinei Gorghiu, dat fiind ca aceasta era arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International. Alina Gorghiu este martor in dosar. Ora 16. 15: Reactia Alinei Gorghiu: Nu am nicio legatura cu vreo fapta imputata cuiva in dosarul Registrului Comertului, am dat lamuriri in calitate de martor.

Vicepremierul Gabriel Oprea preia pana vineri atributiile premierului Victor Ponta

Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministru de Interne, va prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, se arata intr-o decizie a prim-ministrului publicata luni dupa-amiaza in Monitorul Oficial, partea I, nr. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

FOTO VIDEO Liberalii au protestat in strada la Alba Iulia, cerand demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 200 de persoane, lideri politici, primari, consilieri judeteni si consilieri locali din partea PNL, s-au adunat vineri, 12 iunie 2015, in fata Prefecturii Alba pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. Protestul a fost organizat in paralel cu dezbaterea motiunii de cenzura a opozitiei in Parlament.

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

Manifestatii la Cluj si Bucuresti: Protestarii cer demisia premierului Victor Ponta

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat in Piata Univeristatii din Capitala pentru a protesta impotriva premierului Victor Ponta si pentru a-i cere demisia, informeaza Mediafax. Si la Cluj au aparut proteste.

Traian Basescu, despre prezenta premierului la Baku:Victor Ponta nu mai stie cum sa ranjeasca si cui/ Despre atitudinea fata de cererea de urmarire penala: S-a ascuns ca strutul si din cat e de inalt a ramas o gamalie ca om politic

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca prezenta lui Victor Ponta la Baku arata ca nu mai stie cum sa ranjeasca si cui, relatia cu Federatia Rusa fiind un gest de ambiguitate in politica externa, si ca Ponta trebuie sa plece din fruntea Guvernului intrucat s-a ascuns ca strutul de justitie, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )