Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA, potrivit surselor din presa, pentru a copia documente care constituie probe impotriva clientului sau, in scopul construirii apararii. continuă pe Ziarul Bursa

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta a ajuns, joi dimineata la DNA. Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat ca, cel mai probabil, aceasta a venit pentru a stabili o eventuala intalnire a lui Victor Ponta cu.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata primului ministru Victor Ponta, Loredana Radu, s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde studiaza din nou dosarul clientului ei.

Ce probleme are Victor Ponta cu DNA

Intors miercuri in tara, cel putin asa sustin sursele oficiale, Victor Ponta trebuie sa dea piept cu realitatea. Adica, cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Desi a fost citat de cateva ori pentru a se prezenta la audieri, Ponta a trimis-o la DNA pe avocata sa, el fiind plecat in Turcia, unde a suferit o interventie chirurgicala la menisc.

Frunda, consilierul premierului Victor Ponta, si-a mutat depozitele de la bancile grecesti

Gyrogy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat, marti, ca si-a transferat banii din bancile grecesti in alta parte, adaugand ca integrarea Romaniei in zona euro va fi afectata de criza de la Atena, ca urmare a masurilor pe care UE le va adopta pe viitor.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Victor Ponta, despre majorarea indemnizatiilor demnitarilor: Nu am fost de acord. Miercuri intorc ordonanta. Salariile presedintelui si premierului se vor mari odata cu cele ale bugetarilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV si moderata de Catalin Striblea, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind majorarea indemnizatiilor.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Cazul plagiatului lui Gabriel Oprea: copy-paste dupa Victor Ponta

Au aparut primele similitudini dintre cazul posibilului plagiat al lui Gabriel Oprea si cel dovedit al premierului Victor Ponta. O prima comisie, numita politic, s-a pronuntat neasteptat de repede, in timp ce Universitatea Bucuresti continua investigatia.

Ce spune ministrul Justitiei despre data la care Victor Ponta va merge la DNA

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, miercuri, ca nu stie cand premierul Victor Ponta va merge la Directia Nationala Anticoruptie dupa revenirea in tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )