Libnet.ro
UNICEF

23:31

Avocatul Alexandru Chiciu: A existat o graba suspecta ca Elena Udrea sa fie trimisa din Arestul Central in Penitenciarul Targsor

B1 B1,
Avocatul Alexandru Chiciu: A existat o graba suspecta ca Elena Udrea sa fie trimisa din Arestul Central in Penitenciarul Targsor

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea a declarat luni, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, in in calitatea de aparator al fostului ministru nu s-a asteptat la teransferul acestuia la Penitenciarul. continuă pe B1

Avocatul Alexandru Chiciu: A existat o graba suspecta ca Elena Udrea sa fie trimisa din Arestul Central in Penitenciarul Targsor (VIDEO)

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea a declarat luni, in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV, in in calitatea de aparator al fostului ministru nu s-a asteptat la teransferul acestuia la Penitenciarul.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul centra.

Elena Udrea, amenintata cu moartea de catre un detinut de la Penitenciarul Colibasi: Atacul asupra fostului ministru ar fi fost comandat de Sile Camataru (VIDEO)

Elena Udrea, amenintata cu moartea dupa gratii. Udrea a primit o scrisoare in care un detinut care se prezinta Petru si spune ca este incarcerat la Colibasi ii spune ca a primit comanda de la clanul.

Subiectiv. Elena Udrea se simte umilita in puscarie

Elena Udrea se planga ca este umilita in penitenciarul Targsor unde, se pare ca nu este aceeasi atmosfera. intr-un comentariu postat pe pagina de Facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea a.

Elena Udrea, umilita in penitenciarul Targsor. Care sunt problemele cu care se confrunta in inchisoarea de femei

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul echipei sale de comunicare in care spune ca mutarea la penitenciarul de femei Targsor reprezinta o forma de umilire, distrugere, o incercare de suprimare emotionala si intelectuala. La randul lui, aparatorul acesteia spunea aseara ca Elena Udrea este mahnita ca nu-si poate cumpara nimic de la magazinul inchisorii.

Sile Camataru, prima reactie dupa ce Elena Udrea a fost amenintata: Totul este o inventie. Folosirea numelui meu este o razbunare

Sile Camataru spune ca toate acuzatiile conform carora ar fi comandat ca Elena Udrea sa fie atacata sunt inventii. intr-un mesaj transmis Spynews, Sile Camataru sustine ca folosirea numelui sau in acest.

VIDEO Elena Udrea va cere protectie sporita la Targsor, dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare in arest.

Elena Udrea cere protectie marita in penitenciar

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce a primit o scrisoare de amenintare in arest.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )