Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest. Acesta va fi cercetat sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest. Acesta va fi cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina, va fi cercetat sub control judiciar dupa ce magistratii Curtii Supreme i-au admis contestatia prin care a atacat masura arestului preventiv. Acesta a fost arestat preventiv pe 15 mai, prin decizia Curtii de Apel Bucuresti CAB), intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro. continuă pe Adevărul

Avocatul Doru Bostina, eliberat din arest

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a avocatului Doru Catalin Bostina, urmand ca acesta sa fie cercetat de procurori sub control judiciar,.

Avocatul Doru Bostina, cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Bostina va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, dupa ce ICCJ i-a admis contestatia, informeaza Mediafax.

Gheorghe Nichita, adus din arest la domiciliu, la DNA. Procurorii fac perchezitia informatica

Update 10. 22 - Procurorii DNA fac in aceasta dimineata perchezitia informatica in dosarul primarului suspendat din Iasi, Gheorghe Nichita. Mai exact, toate calculatoarelem ridicate atat de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )