Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor. Nu doamna Udrea si-a ascuns privirea in timpul discutiilor, ci ceilalti

B1 B1,
Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor. Nu doamna Udrea si-a ascuns privirea in timpul discutiilor, ci ceilalti

Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii din dosarul Gala Bute, ca au fost demontate in intregime acuzatiile procurorilor. El a spus ca in cadrul. continuă pe B1

Avocatul Elenei Udrea: Confruntarile au demontat in intregime acuzatiile procurorilor. Nu doamna Udrea si-a ascuns privirea in timpul discutiilor, ci ceilalti (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor dintre Elena Udrea si denuntatorii din dosarul Gala Bute, ca au fost demontate in intregime acuzatiile procurorilor. El a spus ca in cadrul.

Confruntarile Elenei Udrea cu denuntatorii s-au terminat. Avocat: Au fost puse sute de intrebari

50 - Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntarilor, ca Stefan Lungu a afirmat in fata procurorilor ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale nu a stiut despre faptul ca el facea.

Notarul partajului Udrea-Cocos, Ioana Basescu. Care este ADEVARATA avere a Elenei Udrea, in urma divortului

Notarul partajului dintre Elena Udrea si Dorin Cocos a fost fiica fostului presedinte Traian Basescu, notarul Ioana Basescu. Dezvaluirea a fost facuta marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

Mesajul Elenei Udrea inainte de confruntarea cu denuntatorul

Elena udrea a postat, joi, prin intermediul echipei de comunicare, un mesaj pe pagina personala de Facebook, prin care spune ca in cursul acestei zile vor avea loc confruntari in intre aceasta si denuntatorii sai, in dosarul Gala Bute.

Mesajul Elenei Udrea inainte de confruntarea cu denuntatorii: Se va dovedi caracterul mincinos al denuntatorilor

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a transmis a un mesaj inainte de confruntarea pe care aceasta o va avea, miercuri dimineata, cu denuntatorii din dosarul Gala Bute, in care aceasta este.

Dosarul Gala Bute. Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udreape vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, s-a prezentat, luni la sediul Directie Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute in care se afla in arest la domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )