Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avocatul familiei Gigina, despre faptul ca Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa: Nu se putea ca moartea politistului Gigina sa treaca neobservata de DNA (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul familiei Gigina, despre faptul ca Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa: Nu se putea ca moartea politistului Gigina sa treaca neobservata de DNA (VIDEO)

Daniel Ionascu, avocatul familiei Gigina, a vorbit, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, despre faptul ca DNA cere aviz din partea Senatului pentru incepeterea urmaririi penale in. continuă pe B1

Presedintele UNPR, despre acuzatia de ucidere la adresa lui Gabriel Oprea: Este o incadrare grava, dar nu pot sa ma pronunt (VIDEO)

Presedintele UNPR Valeriu Steriu a declarat joi, referitor la cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a lui Gabriel Oprea, fost lider al partidului, ca este o veste neplacuta, dar ca.

Joi se scrie actul de retragere a titlului de DOCTOR pentru Gabriel Oprea. Ministrul Educatiei vrea sa-l semneze

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru, a declarat ca documentul prin care i se va retrage titlul de doctor lui Gabriel Oprea este, joi, in elaborare, iar in momentul in care il va avea pe masa il va semna.

DNA cere urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina

Directia Nationala Anticoruptie solicita procurorului general sa trimita Senatului cerere pentru inceperea urmaririi penale fata de fostul vicepremier Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, conform News. ro.

Procurorii DNA cer aviz pentru inceperea urmarii penale impotriva lui Gabriel Oprea. Acuzatia: ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina

Procurorii DNA cer aviz pentru inceperea urmarii penale impotriva lui Gabriel Oprea. Acuzatia: ucidere din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina care si-a pierdut viata cand facea parte din coloana oficiala a fostului vicepremier.

DNA cere urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul Gigina: A cerut ca deplasarea sa se faca cu viteza ridicata

DNA cere aviz pentru inceperea urmaririi penale pe numele lui Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpa. in curs de actualizare.

Gabriel Oprea, despre verdictul prvind plagierea tezei de doctorat: Voi merge mai departe si ma voi adresa instantei pentru a face lumina in acest caz

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea sustine ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) in ceea ce priveste verdictul de plagiat dat.

E oficial: Gabriel Oprea a plagiat. Cererea de retragere a titlului de doctor este pe masa ministrului Educatiei

Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a luat decizia finala in privinta doctoratului fostului ministru Gabriel Oprea. Mai exact, comisia a stabilit.

Seful DIPI, Rares Vaduva, ACUZAT de DNA pentru distrugere de probe care l-ar fi inculpat pe fostul ministru Gabriel Oprea - surse

Comisarul-sef Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar dosar de coruptie. Vaduva este seful DIPI din februarie dupa ce predecesorul sau Nicole Gheorghe a fost trimis in judecata alaturi de Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea: Decizia CNADTCU nu este corecta. Ma voi adresa in instanta pentru a face lumina in acest caz

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, aflat la un pas de a fi lasat fara titlul de doctor dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) i-a respins contestatia depusa zilele trecute la Ministerul Educatiei, spune ca va ataca in instanta decizia forului, potrivit caruia lucrarea este plagiata.

Seful DIPI, Rares Vaduva, ACUZAT de DNA de obstructionarea Justitiei si protejarea lui Gabriel Oprea. Metoda de ascundere a probelor: clasificarea ca documente secrete

Comisarul-sef Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie intr-un dosar dosar de coruptie. Vaduva este seful DIPI din februarie dupa ce predecesorul sau Nicole Gheorghe a fost trimis in judecata alaturi de Gabriel Oprea, fost ministru de Interne.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )