Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avocatul lui Mircea Basescu: Sunt sanse sa fie eliberat astazi, pentru ca este nevinovat (VIDEO)

B1 B1,
Avocatul lui Mircea Basescu: Sunt sanse sa fie eliberat astazi, pentru ca este nevinovat (VIDEO)

Avocatul lui Mircea Basescu a afirmat vineri ca exista sanse ca fratele presedintelui sa fie eliberat din arestul Politiei, pentru ca este nevinovat. De asemenea, avocatu Nelu Trasca a spus ca inregistr. continuă pe B1

Ce spune avocatul lui Mircea Basescu despre inregistrarile in care apare clientul sau

Adrian Gheorghita, avocatul lui Mircea Basescu, a intervenit telefonic in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei pentru a face o serie de comentarii pe baza inregistrarii in care apare clientul sau si care urmeaza.

Antena 3 prezinta un filmulet in care Mircea Basescu apare alaturi de fiul lui Bercea Mondial sustinand ca ar fi intervenit pe langa un judecator

Antena 3 a prezentat, miercuri seara, un filmulet in care apare Mircea Basescu, fratele presedintelui, alaturi de un membru al familiei lui Bercea Mondial. Mircea Basescu ii spune acestuia ca a vorbit cu un judecator de la Craiova pentru eliberarea lui Bercea si ca va discuta problema chiar cu presedintele Traian Basescu. Avocatul Pavel Abraham, care ii reprezinta pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, si pe ginerele acestuia, Marius Constantin, in dosarul in care sunt cercetati pentru presupusa santajare a lui Mircea Basescu, a adus, vineri, la DNA Constanta, doua inregistrari audio-video ce urmeaza sa fie evaluate de catre procurorii anticoruptie.

Ginerele lui Bercea Mondial cere sa fie eliberat din arest. Instanta a ramas in pronuntare

Tribunalul Constanta a judecat, miercuri, solicitarea depusa de ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, de inlocuire a masurii de arest.

Avocatul familiei Bercea: Clientul meu va publica inregistrarile cu Mircea Basescu

Avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, a anuntat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 ca inregistrarile in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, apare vorbind despre o presupusa mita cu fiul lui.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, retinut joi seara de procurorii anticoruptie dupa ce a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau, Nelu Tasca, citat de Mediafax.

Judecatorii decid daca Mircea Basescu va fi ARESTAT. Ordonanta de retinere a expirat

Update 19. 05 - Ordonanata de retinere a lui Mircea Basescu a expirat, dar sedinta de judecata nu s-a incheiat. Decizia Tribunalului Bucuresti urmeaza sa fie data in aceasta seara. Fratele presedintelui.

Mircea Basescu a fost RETINUT DE DNA

Mircea Basescu, retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta de fiul lui Bercea Mondial foto sus), a ajuns la arestul central al Politiei Capitalei, urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti.

UPDATE Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut. Si intermediarul mitei a ajuns in arest

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, el urmand sa fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile la Tribunalul Bucuresti. De asemenea, joi seara, a fost retinut si Marian Capatina, presupusul intermediar al mitei, care ar fi primit la randul sau 350. 000 de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )