Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul Mateut: Nu exista probe privind santajul, in cazul Sorin Alexandrescu

Antena3 Antena3,
Avocatul Mateut: Nu exista probe privind santajul, in cazul Sorin Alexandrescu

In cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, nu exista probe privind santajul, a declarat, vineri, avocatul Gheorghita Mateut. Nu rezulta nici un indiciu ca a fost o fapta de santaj, nu exista nici. continuă pe Antena3

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu amenintind ca poate periclita listarea pe bursa a companiei si atragerea de finantari

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin ALexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa. Vezi referatul atasat.

Referatul DNA in cazul Sorin Alexandrescu: Directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Denuntatorul: Aveti un pic de suflet, puneti-va in situatia mea! Am doi copii, domn'e!

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu, remis presei, arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu pentru un castig de 7,2 milioane de euro. Referatul remis presei este anonimizat, fiind inlaturate numele persoanelor presupus santajate si ale denuntatorilor. Vezi referatul atasat.

Dan Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

Dan Voiculescu afirma, pe blogul sau, ca asteapta o decizie rapida si obiectiva a justitiei in cazul directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, pe care insa il vede ca avand toate datele unui abuz.

Iulian Comanescu: Patru lucruri pe care nu le inteleg in cazul Sorin Alexandrescu

Cum putea Sorin Alexandrescu sa isi inchipuie ca forteaza mana RCS-RDS printr-un actionar minoritar, fie el si administrator al firmei? Daca ceea ce a dat presa pe surse e adevarat, e vorba de Ioan Bendei, pe care eu l-am gasit ca detinand 3,14% din companie, iar miza presupusului santaj era suma de 35 de milioane de euro, intr-un contract pe mai multi ani. N-ar fi avut nimic de spus Zoltan Teszari sau Alexandru Oprea?, se intreaba Iulian Comanescu, pe blogul lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )