Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul onestean Gelu Panfil, in lista Partidului Forta Civica pentru alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Avocatul onestean Gelu Panfil, in lista Partidului Forta Civica pentru alegerile europarlamentare

Liderii Partidului Forta Civica si-au desemnat candidatii pentru alegerile europarlamentare, programate sa aiba loc in data de 25 mai. Avocatul onestean Gelu Panfil, presedintele organizatiei din Bacau, ar putea ajunge pe un loc eligibil pentru Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Forta Civica a depus la BEC listele pentru europarlamentare. MRU, pe primul loc

Forta Civica a depus, miercuri, la BEC listele partidului pentru europarlamentare, primul loc fiind ocupat de Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele FC, care a aratat ca pe liste nu se regasesc nici rude, nici.

Forta Civica a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Primul loc este ocupat de Mihai Razvan Ungureanu

Forta Civica a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central listele partidului pentru europarlamentare, transmite Mediafax. Primul loc pe liste este ocupat de Mihai Razan Ungureanu, presedintele FC, care a aratat ca printre propunerile formatiunii politice nu se regasesc nici rude, nici prieteni politici, ci oameni de cariera.

Forta Civica a depus la BEC listele pentru eurparlamentare: Primul loc este ocupat de Mihai Razvan Ungureanu

Forta Civica a depus, miercuri, la BEC listele partidului pentru europarlamentare, informeaza Mediafax. Primul loc este ocupat de Mihai Razan Ungureanu, presedintele FC, care a precizat ca pe liste nu se.

Carti pentru Transnistria si Republica Moldova! Pro Basarabia si Bucovina si Forta Civica au deschis puncte de colectare a cartilor in limba romana

O actiune de amploare are loc in aceasta perioada in Bacau pentru strangerea de carte in limba romana. Asociatia Pro Basarabia si Bucovina a deschis un punct de colectare a cartilor la sediul Editurii Babel si Tipografiei Docuprint, din strada Letea, nr 30 iar Partidul Forta Civica la sediul pe strada Stefan cel Mare. Primul transport de carte ar putea pleca la mijlocul lunii aprilie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )