Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avocatul Poporului ataca la CCR Ordonanta de Urgenta privind bacsisul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avocatul Poporului ataca la CCR Ordonanta de Urgenta privind bacsisul

Victor Ciorbea, avocatul poporului, ataca la Curtea Constitutionala Ordonanta de Urgenta numarul 8/2015, prin care este reglementata taxarea bacsisului, arata mai multe surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul Poporului ataca la CCR ordonanta care prevede taxarea bacsisului

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei cu exceptia de neconstitutionalitate a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 8/2015, care prevede, intre altele, taxarea bacsisului si .

Avocatul Poporului sesizeaza CCR pentru ordonanta privind impozitarea bacsiului

Avocatul Poporului sesizeaza CCR pentru ordonanta privind impozitarea bacsiului, pe motiv ca nereturnarea unei amenzi dupa decizia instantei de anulare a unei contraventii date de ANAF este neconstitutionala si permite abuzuri din partea organelor de control, conform Mediafax.

Avocatul Poporului sesizeaza CCR cu in legatura cu ordonanta privind bacsisul

Avocatul Poporului sesizeaza Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu ordonanta 8/2015 privind bacsisul, informeaza Agerpres. in sesizarea formulata de Victor Ciorbea se arata ca ordonanta in.

Teodorovici: Am decis sa renuntam la impozitarea bacsisului

ACTUALIZARE 17:43 Teodorovici: Firmele isi vor putea recupera banii din sanctiunile ANAF daca au decizia instantei Firmele care au fost amendate de ANAF in urma controalelor si au obtinut decizie in instanta de anulare vor primi banii inapoi, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, modificarea urmand sa fie facuta in Parlament saptamana viitoare. * Avocatul Poporului ataca la CCR Ordonanta de Urgenta privind bacsisul.

Ordonanta de urgenta a bacsisului, atacata la Curtea Constitutionala de Victor Ciorbea: Prevederile afecteaza mediul de afaceri

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate Ordonanta de Urgenta 8/2015 Ordonanta care reglementeaza taxarea bacsisului). Avocatul Poporului sustine ca Ordonanta data de guvernul Ponta incalca principiul separatiei si echilibrul puterilor in stat si afecteaza drepturi si libertati consitutionale, in speta accesul liber la justitie. HotNews. ro a scris despre o prevedere extrem de controversata din Ordonanta: in cazul unui control al ANAF, o firma poate plati de 10 ori amenda aplicata pentru a nu se suspenda activitatea, dar suma nu se restituie in cazul in care o instanta de judecata anuleaza procesul-verbal de constatare a contraventiei.

Avocatul Poporului sesizeaza CC pentru nereturnarea amenzii dupa anularea contraventiei date de ANAF

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in cazul OUG 8/2015, care prevede si legiferarea bacsisului, aratand ca nereturnarea unei amenzi dupa decizia instantei de anulare a unei contraventii date.

Avocatul Poporului acorda audiente

Biroul teritorial Constanta al institutiei Avocatul Poporului acorda audiente cetatenilor din judetul Tulcea, in sala de audiente a Institutiei Prefectului Tulcea, marti, 26 mai, incepand cu ora 10.

Avocatul Poporului, sesizat cu privire la neconstitutionalitatea timbrului literar

Asociatia Editorilor din Romania AER) a sesizat oficial institutia Avocatului Poporului, cerand, alaturi de 12. 604 persoane care au semnat o petitie in acest sens, ca legea timbrului cultural sa fie declarata neconstitutionala, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )