Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Antena3 Antena3,
Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat in exclusivitate la Sinteza Zilei ca telefonul de pe care Alexandra Macesanu cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca a fost ales. Acel telefonn. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

Digi24: Liviu Avram, despre avocatul Tonel Pop: E foarte dubios

Pe YouTube exista o inregistrare din 2017 a unei emisiuni TV in care moderator este Remus Radoi - nimeni altul decat omul de afaceri din Caracal care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca sa il ajute in operatiunea de cautare a Alexandrei Macesanu - iar printre invitatii sai se numara si avocatul Tonel Pop.

CAZUL CARACAL Avocatul Tonel Pop si-a facut SELFIE in casa lui Dinca: Era haios combinezonul Procurorii DIICOT vor sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti

Avocatul familiei Luizei Melencu. Tonel Pop, a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie, au precizat surse judiciare pentru G4Media. ro. Avocatul nu si-a.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca. Nu e cel despre care s-a vorbit initial

Oamenii legii au ascultat si verificat pistele indicate de Gheorghe Dinca. Scanfadrii au cautat prin Dunare, politistii prin poduri, paduri, dar fara rezultat, pana ce un anchetator sa ii gaseasca criminalului punctul sensibil. Cine a fost cel care l-a convins pe inculpat sa vorbeasca? Cine este politistul care l-a convins pe Gheorghe Dinca sa vorbeasca .

Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor. Ce le spune politistilor. Scenele se repeta de cateva ori!

Gheorghe Dinca are remuscari? Un politist din ancheta a declarat ca suspectul plange in timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii? Gheorghe Dinca plange in timpul anchetelor Din data de 27 iulie, Gheorghe Dinca se afla in arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar .

Avocatul familei Melencu: Gheorghe Dinca localizeaza victimele dupa perioade. Le are pe luni!

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,a lansat ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi facut si mai multe victime. Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni ramasite umane intr-o.

Caz Caracal. Miros suspect in casa lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Luizei Melencu: Din pamant iese mirosul

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca locuinta lui Gheorghe Dinca este un dezastru total si ca in aer pluteste un miros de cadavru. Aceasta casa, in integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea incapere unde a tinut fetele, cu patul acela de fier, infiorator, pute totul a cadavru. Credeti-ma, si din pamant iese mirosul, si din jur, si din incaperile acelea, marturiseste avocatul.

Avocatul familiei Luizei: Gheorghe Dinca minte foarte mult. Nu stim cine e victima, dar sunt date ca exista o victima

Se fac in continuare cautari intr-o padure de langa Carcal, unde au fost gasite mai multe ramasite, despre care criminalul Gheorghe Dinca spune ca ar apartine Luizei Melencu. Tonel Pop, avocatul.

Strategia scandaloasa prin care Gheorghe Dinca vrea sa scape cat mai usor din inchisoare

Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, sustine ca Gheorghe Dinca nu colaboreaza deloc cu autoritatile, mizand pe faptul ca va primi o pedeapsa cat mai mica. Nu prea coopereaza mai deloc. Coopereaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )