Libnet.ro
UNICEF

00:08

AXA vinde operatiunile din Romania catre Astra Asigurari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AXA vinde operatiunile din Romania catre Astra Asigurari

Grupul AXA isi va vinde operatiunile de programe de asigurari de viata si economisire din tara noastra catre Astra Asigurari, a anuntat ieri institutia, intr-un comunicat de presa remis redactiei. Reprezentantii AXA precizeaza, in documentul citat, ca au incheiat un acord cu Astra Asigurari, in urma caruia AXA urmeaza sa iasa de pe piata locala. continuă pe Ziarul Bursa

Au batut palma: Astra Asigurari a cumparat AXA

Grupul francez AXA vinde operatiunile din Romania catre Astra Asigurari, companie detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, partile convenind sa nu dezvaluie termenii si conditiile tranzactiei.

Astra Asigurari preia operatiunile din Romania ale grupului AXA. Francezii abia intrasera pe piata in 2010

Grupul francez AXA vinde operatiunile din Romania catre Astra Asigurari, companie detinuta de omul de afaceri Dan Adamescu, partile convenind sa nu dezvaluie termenii si conditiile tranzactiei.

OFICIAL Grupul francez AXA a anuntat ca isi vinde operatiunile de asigurari de viata catre Astra Asigurari si paraseste piata din Romania

Grupul francez AXA a anuntat vineri ca a incheiat un acord cu Astra Asigurari prin care isi va vinde operatiunile de asigurari de viata si va parasi piata din Romania. Violeta Ciurel, directorul general al AXA Asigurari de Viata, a negat pe 20 noiembrie 2013 informatia pe surse data de ZF ca grupul francez ar fi in negocieri finale cu Astra Asigurari, cel mai mare asigurator local, pentru vanzarea filialei din Romania. Nu am astfel de informatii. Este o speculatie a presei. ZF nu stie mai mult decat mine ca director general al AXA Asigurari, a precizat pentru HotNews. ro Violeta Ciurel.

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania: Oficialul a fost condus la avion de Victor Ponta

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania. Acesta a fost condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Oficialul chinez a sosit in Romania luni, pentru prim.

Premierul chinez a plecat din Romania.

Premierul chinez, Li Keqiang, a plecat, joi, din Romania, fiind condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Premierul chinez a sosit luni in Romania si a fost asteptat pe aeroportul Otopeni de premierul Victor Ponta si primit cu paine si sare de doi tineri imbracati in costume nationale romanesti. Apoi, garda de onoare a intonat imnurile de stat. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Premierul chinez .

Leonard Orban, numit presedinte al CA al Institutului European din Romania

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a fost numit, ieri, de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie CA) al Institutului European din Romania.

Leonard Orban, numit presedintele CA al Institutului European din Romania

Fostul comisar european Leonard Orban a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, potrivit unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta. In actul normativ, publicat in Monitorul Oficial, se mai arata ca in CA al Institutului European din Romania au mai fost numiti de premier, in calitate de membri, Vasile Puscas, Aneta Bogdan, Dan Oancea si Razvan Teodorescu.

Timofti i-a propus lui Basescu sa ramana in politica dupa incheierea mandatului: Fara dvs n-o sa fie interesant sa urmarim evenimentele din Romania

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a propus vineri lui Traian Basescu sa ramana in politica dupa finalizarea mandatului acestuia de presedinte, pentru ca fara el nu va fi interesant de urmarit evenimentele din Romania.

Romani buni europeni. Reteta tineretii fara batranete vine din Romania

Intr-un laborator din Paris, specialistii cauta reteta tineretii fara batranete. Ajutorul vine insa tocmai din Romania. De la o antreprenoare pasionata de frumusete si dornica sa revolutioneze.

Leonard Orban, numit presedinte al CA al Institutului European din Romania

Fostul ministru al Afacerilor Europene Leonard Orban a fost numit, vineri, de premierul Victor Ponta in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, conform.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )