Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aylan, baietelul care a murit inecat dupa scufundarea unei barci cu refugiati, va fi inmormantat in Siria: Fotografia sa a fost transformata de artisti intr-un simbol al dezumanizarii societatii (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Aylan, baietelul care a murit inecat dupa scufundarea unei barci cu refugiati, va fi inmormantat in Siria: Fotografia sa a fost transformata de artisti intr-un simbol al dezumanizarii societatii (GALERIE FOTO)

Tatal celor doi baieti sirieni, care s-au inecat impreuna cu mama lor si alti imigranti in timp ce incercau sa ajunga in Grecia, le va duce trupurile neinsufletite inapoi in orasul lor natal, Kobane,. continuă pe B1

Imagini cutremuratoare: Cei doi copii sirieni care au murit inecati, alaturi de mama lor, dupa scufundarea unei barci cu refugiati, au fost ingropati in Kobane (VIDEO)

Trupurile neinsufletite ale celor doi baieti sirieni care au murit inecati impreuna cu mama lor si alti imigranti in timp ce incercau sa ajunga in Grecia, au fost ingropate in orasul lor natal.

Premierul francez, despre fotografia cu copilul sirian care a murit inecat: Arata ca este urgent sa se actioneze. Este urgenta o mobilizare europeana

Premierul francez Manuel Valls a declarat joi ca fotografia cu un copil sirian in varsta de trei ani, inecat in naufragiul unei ambarcatiuni cu imigranti ce incercau sa ajunga in Grecia, arata ca este.

Imagini de la inmormantarea baietelului care a murit inecat in Turcia

Barbatul sirian care a supravietuit dupa ce barca cu care incerca sa treaca din Turcia in Grecia s-a rasturnat si-a inmormantat sotia si cei doi copii vineri, in orasul natal, Kobane, situat intr-o zona.

Valls: Fotografia cu baietelul sirian gasit inecat arata ca este urgent sa se actioneze

Fotografia care a emotionat lumea, cu un copil sirian in varsta de trei ani inecat in naufragiul unei ambarcatiuni cu imigranti ce incercau sa ajunga in Grecia, arata ca este urgent sa se actioneze, a.

Copiii mi-au alunecat din maini, povesteste tatal baietelului care a murit inecat in Turcia

Tatal copilului sirian de trei ani care s-a inecat in timpul unui naufragiu in largul Turciei, al carui trup neinsufletit a fost imortalizat in fotografii care au ingrozit intreaga lume, .

Opt persoane retinute, intre care patru politisti, dupa perchezitiile de la Turceni si Rovinari

Opt persoane au fost retinute, intre care patru politisti, in urma erchezitiile care au avut loc joi in orasele Turceni si Rovinari.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )