Libnet.ro
UNICEF

01:05

Azomures imprumuta 66 milioane de euro pentru modernizarea fabricii de uree

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Azomures imprumuta 66 milioane de euro pentru modernizarea fabricii de uree

Azomures a anuntat, ieri, semnarea unui acord de finantare in valoare de 66 milioane euro pentru modernizarea fabricii de uree din cadrul combinatului din Targu Mures. continuă pe Ziarul Bursa

Azomures, finantare de 66 milioane euro pentru modernizarea fabricii de uree

Producatorul roman de ingra and saminte pentru agricultura Azomure and s Tirgu Mure and s a contractat un imprumut pentru a implementa un proiect de investi and tii in valoare de 66 de milioane de euro, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

SIF Oltenia a dat 3,4 milioane euro pentru 14% din Argus

SIF Oltenia a cumparat, vineri, un pachet de 14,04% din Argus Cons and not;tanta UARG), pentru suma de 15,07 milioane lei 3,4 milioane euro). Potrivit surselor din piata, vanzator ar fi fondul Business Capital for Romania Opportunity Cooperatief, controlat de grupul austriac Erste si de omul de afaceri Florin Pogonaru.

UE, 840 milioane euro pentru difuzarea filmelor europene

Comisia Europeana CE) a lansat saptamana trecuta o strategie pentru filmul european in era digitala, cautand de solu and tii la problema difuzarii productiilor din Uniunea Europeana si subliniind necesitatea valorificarii poten and tialului noilor modalita and ti de distribu and tie, pentru a promova diversitatea culturala and si a da un impuls competitivita and tii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ministerul Comunicatiilor a reevaluat ofertele pentru sistemul IT de emitere a actelor de stare civila, desemnand castigatoare cea mai ridicata oferta de 34 milioane euro a grupului UTI

Digitalizarea tuturor actelor de stare civila din ultimii 100 de ani si implementarea la nivel national a unui sistem integrat prin care cetatenii vor putea obtine actele de stare civila prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie vor fi realizate de un consortiu de firme condus de UTI, in urma reevaluarii ofertelor prezentate la licitatie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Initial, ministerul declarase castigatoare oferta de 26,4 milioane euro depusa de o asociere condusa de Romsys, pe baza criteriului pretul cel mai scazut, dar in urma contestatiilor a reevaluat ofertele desemnand castigatoare asocierea condusa de UTI, care a avut cea mai mare oferta de pret - peste 33,8 milioane de euro.

Bosch tinteste afaceri de peste 230 milioane euro in tara si isi mareste cu 700 numarul de salariati

Grupul german Bosch si-a marit cu 32 milioane euro cifra de afaceri, pana la 212 milioane euro, iar estimariule pentru anul in curs arata un avans de 10%, a spus seful filialei, Mihai Boldijar, la conferinta anuala a companiei. Bosch va face angajati la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul total de angajati va ajunge de la 1. 700 la 2.

Rezultatul operational al RBI a crescut cu 5,8%, la 590 milioane euro

Raiffeisen Bank International AG RBI) a general, in primele trei luni ale anului, un rezultat operational de 590 milioane euro, reprezentand o crestere de 5,8%in comparatie cu perioada similara a anului precedent, in principal datorita faptului ca venitul operational a ramas practic stabil an la an.

Meridian Auto va investi 4,5 milioane euro intr-un complex auto Dacia si Renault in nordul Capitalei

Meridian Auto, unul dintre cei mai mari dealeri din tara, va deschide in aceasta vara in zona Pipera din Bucuresti un centru de vanzari cu showroom si service, dupa o investitie de 4,5-5 milioane euro, a spus Catalin Boteanu, directorul executiv al Meridian Vest. Toate cele 80 de showroom-uri Dacia din tara vor fi modernizate pana la sfarsit de 2015, iar Meridian Vest din cartierul bucurestean Militari este primul care adera la concept.

Jucatorii de la Paris Saint-Germain primesc prima de 710.000 de euro pentru castigarea campionatului Frantei

Jucatorii echipei Paris Saint-Germain vor primi cate 710. 000 de euro pentru castigarea titlului de campioana a Frantei, a Cupei Ligii Frantei si pentru accederea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor,.

UPDATE. Sefa Partidului Verde Bihor, ARESTATA dupa ce a luat 6.500 euro pentru locuri in comisiile alegerilor

Presedintele Partidului Verde Bihor, Mihaela Bodonea, care fusese retinuta de procurorii DNA dupa ce a primit 6. 500 de euro pentru a ceda unei alte formatiuni 192 de locuri de membru in comisiile de supraveghere din sectii de votare la europarlamentare, a fost arestata preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )