Libnet.ro
UNICEF

22:30

B1.ro: MOTIVELE pentru care Iohannis ar fi RESPINS-O pe Shhaideh. Si fratii sotului ei au legaturi cu regimul DICTATORIAL din Siria

România Liberă România Liberă,
B1.ro: MOTIVELE pentru care Iohannis ar fi RESPINS-O pe Shhaideh. Si fratii sotului ei au legaturi cu regimul DICTATORIAL din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o nominalizeze pe Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea, pentru functia de premier, deoarece a primit din partea serviciilor de informatii un aviz categoric negativ. continuă pe România Liberă

SURSE: MOTIVELE pentru care Iohannis a RESPINS-O pe Shhaideh. Si fratii sotului ei au legaturi cu regimul DICTATORIAL din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o nominalizeze pe Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea, pentru functia de premier, deoarece a primit din partea serviciilor de informatii un aviz categoric.

MOTIVELE pentru care Iohannis ar fi RESPINS-O pe Shhaideh. Si fratii sotului ei au legaturi cu regimul DICTATORIAL din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o nominalizeze pe Sevil Shhaideh, propunerea lui Liviu Dragnea, pentru functia de premier, deoarece a primit din partea serviciilor de informatii un aviz categoric.

CTP: Dragnea l-ar putea SUSPENDA pe Iohannis. Refuzarea lui Shhaideh in functia de premier iNCEPE O LUPTA POLITICA

Presedintele Klaus Iohannis a deschis o lupta politica neexplicand motivele pentru care a decis sa respinga propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, a sustinut Cristian Tudor Popescu, pentru.

Senatul a respins cererea de reexaminare solicitata de presedintele Iohannis privind legea care elimina 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar.

Senatul a respins reexaminarea legii privind eliminarea a 102 taxe (VIDEO)

30 Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD,.

MITROPOLITUL Clujului: in Romania, in ultimii cincizeci de ani, s-au facut 22 DE MILIOANE de avorturi. O tara intreaga a fost UCISA. AVORTUL e CRIMA cu premeditare!

In traditionalul mesaj de Craciun, Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, a vorbit despre avort, pe care l-a calificat drept ucidere premeditata, si despre motivele pentru care pornografia ar trebui.

Familia Iohannis a participat la slujba de Craciun, la Biserica Romano-Catolica din Sibiu (VIDEO)

Klaus si Carmen Iohannis participa la slujba de Craciun, la Biserica Romano-Catolica din Piata Mare din Sibiu. Familia prezidentiala a sosit la biserica in jurul orei 10. 00, arata B1 TV. Spre deosebire.

Serviciul care iti permite sa vezi ce au descarcat altii cu ajutorul torrentelor

I Know What You Download este un serviciu care ar putea sa ingrijoreze pe multi utilizatori de torrente. Unul dintre motivele pentru care mii de oameni din toata lumea au primit avertismente de la detinatorii de drepturi de autor este faptul ca unele companii monitorizeaza fisierele distribuite prin intermediul site-urilor de torrente. Dupa cum scrie [].

Care sunt preparatele traditionale de Craciun din Chamonix, Franta. Branzeturile si dulciurile, in top (FOTO)

Europa Occidentala are alte obiceiuri culinare in comparatie cu noi. Astfel, un loc cu totul special din punct de vedere al preparatelor de Craciun este Chamonix, Franta, care au tot felul de branzeturi.

Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

Fiind detinuta de CEO-ul grupului international Oracle, Larry Ellison, insula Lanai este cea mai scumpa insula privata din intreaga lume. Lanai este situata in arhipelagul hawaiian, a sasea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )