Libnet.ro
UNICEF

12:00

BAC 2013 Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin are cele mai bune rezultate

Adevărul Adevărul,
BAC 2013 Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin are cele mai bune rezultate

Rezultatele la bacalaureat de anul acesta da peste cap clasamentul celor mai bune licee din Drobeta Turnu Severin. Este prima data cand Colegiul National Traian este depasit ca medie de promovabilitate la bacalaureat de Liceul Teoretic Traian Lalescu din Orsova. Totusi la Colegiul National Traian s-au obtinut singurele 2 medii de 10 la examenul de bacalaureat. continuă pe Adevărul

BAC 2013 Perchezitii la locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin care ar fi luat mita pentru bacalaureat

Locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin este perchezitionata, la ora transmiterii acestei stiri, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la mai multi elevi pentru a-i ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, anchetatorii gasind 15. 000 de lei si 2. 500 de euro.

BAC 2013 FOTO Krisztina Pal, eleva care a terminat cu 10 si BAC-ul si Colegiul National Gheorghe Lazar, cel mai bun liceu din Sibiu

Viseaza ca va ajunge un cercetator renumit in domeniul geneticii si cu siguranta are toate sansele, tinand cont ca pana acum a facut colectie de note de 10 nu doar la Bacalaureat ci si in anii de liceu petrecuti la Colegiul National Gheorghe Lazar, cel mai bun liceu al Sibiului.

BAC 2013 FOTO Krisztina Pal, eleva care a terminat cu 10 si BAC-ul, si Colegiul National Gheorghe Lazar, cel mai bun liceu din Sibiu

Viseaza ca va ajunge un cercetator renumit in domeniul geneticii si cu siguranta are toate sansele, tinand cont ca pana acum a facut colectie de note de 10 nu doar la Bacalaureat, ci si in anii de liceu petrecuti la Colegiul National Gheorghe Lazar, cel mai bun din Sibiu.

REZULTATE BAC 2013 BRAILA. Promovabilitatea la bacalaureat, cea mai mare din tara.

REZULTATE BAC 2013 Braila. In judetul Braila, promovabilitatea la bacalaureat este de 74,17 la suta. Este este mai mare procent din tara. La Colegiul National Gheorghe Murgoci din municipiul Braila promovabilitatea este de suta la suta. Acest rezultat obtinut se datoreaza seriozitatii cu care candidatii au abordat acest examen. In ultimii ani, la Braila, mergem pe varianta ca cei care invata pot avea rezultate. In plus, ar fi de remarcat ca nu avem niciun candidat eliminat din cauza .

Cei mai buni elevi ai Severinului Daniel Boboiceanu, primarul tinerilor de la mate-info si Adriana Nistor, olimpic de cariera la matematica

Adriana Nistor a absolvit anul trecut Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin, cu media generala 10 si a fost admisa la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti cu media 9. 98 9,90 din examenul de bacalaureat si 10 din examenul de admitere sustinut la universitate).

REZULTATE BAC 2013 GIURGIU: Promovabilitatea este de 39,45%.

In judetul Giurgiu, promovabilitatea la bacalaureat este de 39,45 la suta, cu aproape trei procente mai mica fata de anul trecut, relateaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor ISJ Giurgiu, cel mai bun rezultat se inregistreaza la Colegiul National Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu, unde 92,09 la suta dintre candidati au luat examenul. La Liceul Tudor Vianu, tot din municipiul Giurgiu, promovabilitatea este de 71,96 la suta, iar la liceul din orasul Mihailesti .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 /Subiectele si rezolvarile la proba de biologie

Profesoara de Biologie Claudia Negut, de la Colegiul National Mihai Viteazul din Capitala, va rezolva, vineri, subiectele la BAC 2013 la biologie, la Adevarul Live.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele si rezolvarile la proba de Biologie

Profesoara de Biologie Claudia Negut, de la Colegiul National Mihai Viteazul din Capitala, va rezolva, vineri, subiectele la BAC 2013 la biologie, la Adevarul Live.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, au adus o promovabilitate zero la trei institutii de invatamant din judetul Constanta. Este vorba despre un grup scolar, o scoala de arte si meserii si un liceu din comunele Cumpana, Dobromir si Nicolae Balcescu, unde niciun elev nu a reusit sa treaca BAC-ul, scrie Agerpres.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )