Libnet.ro
UNICEF

20:30

BAC 2013. O eleva de la Gheorghe Sincai: Iau 10, sa moara Bibi!.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013. O eleva de la Gheorghe Sincai: Iau 10, sa moara Bibi!.

Absolventii Colegiului National Gheorghe Sincai din Capitala au iesit entuziasmati din sali, dupa sustinerea probelor de bacalaureat la matematica sau istorie. Multi au declarat ca subiectele au fost usoare si se asteapta la note destul de mari. Ba mai mult, unii erau convinsi ca vor lua 10. Citeste si BAC 2013. Marturie SOCANTA a unui elev de la Bolintineanu: Ne-au haituit ca pe animale Am ajuns in fata liceului pe la ora 10. In afara catorva parinti si a doi paznici de la . continuă pe România Liberă

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 O eleva a venit la examenul de Bacalaureat la Limba Romana, proba scrisa, din Sibiu, la ora 11, crezand ca proba incepe la 12. Subiectele - bune

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013 Absenta masiva la probele scrise de Matematica si Istorie in judetul Iasi. 10% dintre elevi nu s-au prezentat la probele obligatorii ale profilului

Examenul de Bacalaureat 2013 a continuat miercuri, 3 iulie, cu proba scrisa la Istorie si cu cea scrisa la Matematica, la care au fost asteptati sa participe 5. 413 de elevi din judetul Iasi, inscrisi pe listele de Bac 2013.

SUBIECTE BAC 2013 / Peste 900 de elevi din judetul Vaslui dau miercuri examenul de Bacalaureat la Istorie

976 de elevi din judetul Vaslui sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, miercuri, subiectele la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013. Declaratia unui parinte de la Colegiul Lazar: Spaga se da in cei patru ...

La Colegiul National Gheorge Lazar, peste 200 de elevi s-au prezentat, miercuri, la examen, majoritari fiind cei de la profilul matematica-informatica. Prima eleva a terminat examenul in mai putin de doua ore de la inceperea probei. La ora 11. 00, absolventii de liceu au inceput sa iasa rand pe rand, tot mai entuziasmati. Victor a parasit intr-un zambet curtea liceului, dupa ce si-a terminat teza la istorie: A fost simplu, iau 10. Unii elevi au recunoscut ca nu au acordat o atentie .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Prima eleva din Maramures care a parasit examenul spera la nota de trecere. Nu stia daca a urmat cursurile unui profil real sau uman

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Prima persoana care a iesit din examen a fost o tanara care spera sa ia nota 7, desi nici nu citise toate subiectele de pe foaia de examen.

BAC 2013. Ce posteaza elevii pe Facebook dupa proba scrisa la romana.

Elevii au inceput sa posteze pe Facebook statusuri privind dificultatea examenului de bacalaureat 2013 dupa prima proba scrisa la limba si literatura romana. Cu subiectele de anul asta la romana, nicio sansa sa creasca procentul de promovabilitate, sustine Oana, o eleva de clasa a 12-a. O alta eleva a postat pe reteaua de socializare: Ce BAC diferentiat! M-am speriat!Tot la uman a dat mai usor. , spune Anca. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici .

BAC 2013. Declaratie SOC a unui elev de la liceul Lazar: Am putut sa ne consultam intre noi.

Elevii de la liceul Gheorghe Lazar, din Capitala, au spus ca sunt incantati de subiectele pe care le-au avut la proba scrisa la Limba si literatura romana. Ei sustin ca, desi nu s-a putut copia deloc, au putut sa vorbeasca intre ei. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA A fost usor, la cat am invatat, nasol a fost ca am ramas cu fituicile neatinse; doar ne-am consultat, a povestit Valentin.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Sa vina 9, sa vina 10, sa vina 9 la Ploiesti! A doua proba scrisa a inviorat atmosfera de la Bacalaureat FOTO

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Elevii alexandreni nu se asteptau la subiecte atat de usoare la matematica si istorie

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii au iesit din salile de examen unde au sustinut probele la Matematica si Istorie mult mai increzatori decat la prima proba scrisa.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 BRAILA: judetul cu cei mai multi elevi de nota 10 si cea mai mare promovabilitate

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )