Libnet.ro
UNICEF

16:00

BAC 2013 Au fost publicate mediile obtinute de elevii din toata tara. Cine sunt cei mai buni zece elevi din judetul Tulcea

Adevărul Adevărul,
BAC 2013 Au fost publicate mediile obtinute de elevii din toata tara. Cine sunt cei mai buni zece elevi din judetul Tulcea

Pe site-ul bacalaureat. edu. ro au fost publicate astazi mediile obtinute de elevii tulceni care sustinut examenul de maturitate in sesiunea de vara 2013. Oricine poate vedea, accesand pagina tulcea. adevarul. ro sau site-ul Ministerului educatiei ce note a luat la acest examen. continuă pe Adevărul

REZULTATE BAC 2013 BISTRITA: 58,31 la suta din candidati au promovat BAC-ul.

Examenul de bacalaureat a fost promovat de 58,31 la suta din candidatii din Bistrita-Nasaud, promovabilitatea fiind cu 16,7 puncte procentuale mai mare decat in 2012, in timp ce la un liceu din judet s-a inregistrat promovabilitate 100%, fiind un singur candidat, iar la altul - zero, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Bistrita-Nasaud, dintre cei 2. 708 elevi care s-au prezentat la examen, 1.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Surpriza PLACUTA pentru toti elevii din Constanta

REZULTATEBACALAUREAT2013: Promovabilitatea la bacalaureat in judetul Constanta este de 54,28 la suta, au anuntat, luni dimineata, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), in timp ce.

BAC 2013 Galati: Doua treimi dintre absolventii din acest an vor avea diploma de bacalaureat

Rezultatele elevilor din Galati la examenul de Bacalaureat par a fi peste media pe tara. Cei mai buni au fost elevii care au absolvit liceul in seria curenta, 67, 73% dintre ei fiind declarati reusiti in urma examenului de bacalaureat, in timp ce, la seriile anterioare anului 2013, procentul reusitilor este aproximativ jumatate 32, 99%.

BAC 2013 Lista rusinii: in trei licee din Tulcea niciunul dintre absolventii din acest an nu a luat examenul

In judetul Tulcea au existat, in aceasta sesiune, trei licee la care nimeni nu a promovat bacul. Este vorba, insa, numai despre promotia curenta elevii care au absolvit in 2013). intr-o analiza generala cu elevii din promotiile anterioare), niciunul dintre cele trei licee nu trece de o promovabilitate de 10%.

VIDEO REZULTATE BAC 2013 Lacrimi de fericire pe chipurile multor elevi din Vaslui: Gata! Acum ca am luat BAC-ul, plec in strainatate. Nu vreau la facultate

Rezultatele partiale ale examenului de bacalaureat au fost afisate si la avizierele liceelor din Vaslui. Rezultatele partiale la Bacalaureat 2013 pot fi consultate pe portalul edu. ro. adevarul. ro va prezenta rezultatele la Bac 2013 pentru fiecare judet in parte, precum si statistici privind promovabilitatea si comparatii cu rezultatele din anii precedenti. Procentul de promovabilitate in judetul Vaslui a fost de 61,20%.

SUBIECTE BAC 2013 Sanctiuni la Bacalaureat. O eleva din Fetesti a fost eliminata din examen pentru frauda

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat peste 1. 800 de elevi din judetul Ialomita, inscrisi pe listele pentru Bac 2013. Ultima proba s-a lasat si cu eliminari. La Fetesti, o eleva a fost scoasa din examen pentru ca a incercat sa copieze.

BAC 2013 Promovabilitate zero la un liceu din municipiu! Clasamentul institutiilor de invatamant din judet

Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu a transmis rezultatele examenului de Bacalaureat de dinaintea contestatiilor. Conform acestor date, 39,45% dintre candidati au fost declarati promovati. Liceul Tehnologic din municipiu a reusit contraperformanta de a nu avea nici macar un promovat.

SUBIECTE BAC 2013. Dilemele candidatilor de la geografie, din Ploiesti: Ce stat era ala micutu, micutu, acolo?, Ce orase mai e in Ungaria?, Aia era Marea Mediterania? FOTO

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a incheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisa la alegere, la care au participat 6. 259 elevi din Prahova inscrisi pe listele de Bac 2013. La iesirea de la ultima proba, la care multi dintre candidatii de la centrul de examinare Sfantul Apostol Andrei din Ploiesti au ales Geografia, absolventii au facut o avanpremiera a perlelor pe care le vor gasi profesorii in lucrari.

BAC 2013 Rezultate partiale. Prahova, pe locul 11 din tara ca promovabilitate la Bacalaureat: 60,56%

Ministerul Educatiei a postat informatii legate de promovabilitatea la examenul de maturitate. Judetul Prahova are o promovabilitate de 60,56% la BAC 2013.

BAC 2013 Rezultate partiale. CLUJUL, al doilea judet din tara ca promovabilitate la Bacalaureat: 70,99%

Ministerul Educatiei a postat, in aceasta seara, pe site, informatii legate de promovabilitatea la examenul de maturitate. Judetul Cluj are o promovabilitate de 70,99% la BAC 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )