Libnet.ro
UNICEF

11:30

BAC 2013: SUBIECTE SI BAREME LA ISTORIE.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013: SUBIECTE SI BAREME LA ISTORIE.

Absolventii de liceu au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul UMANIST au avut proba scrisa la ISTORIE. Descarcati subiectele si baremul la istorie. Elevii au avut de rezolvat o serie de cerinte pornind de la un text din Instoria romanilor apartinand lui C. Giurescu si D. Giurescu despre actiunile otomane dupa batalia de la Razboieni. In plus, elevii au avut de elaborat, in aproximativ doua pagini, un eseu despre . continuă pe România Liberă

BAC 2013. SUBIECTE SI BAREME la MATEMATICA.

Absolventii de liceu au sustinut, miercuri, proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul real au avut proba scrisa la matematica. Descarcati subiectele si baremul la matematica, puse la dispozitie de Ministerul Educatiei. La matematica, elevii de la profilul matematica-informatica au avut de rezolvat matrice si o functie. La profilul pedagogic, elevii au avut de rezolvat legea de compozitie asociativa si o matrice. La profilul tehnologic si stiintele naturii, .

BAC 2013 Examenele de Matematica si Istorie au inceput. Subiecte speciale la Matematica pentru elevii de la tehnologic - Sesiunea de toamna

Absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 sustin astazi examenele scrise de Matematica si Istorie. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica.

BAC 2013 Absolventii de liceu au sustinut examenele de Matematica si Istorie. Subiecte speciale la Matematica pentru elevii de la tehnologic - Sesiunea de toamna

Absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 au sustinut astazi examenele scrise de Matematica si Istorie. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica.

BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA sau ISTORIE.

Absolventii de liceu sustin, miercuri, proba scrisa a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, relateaza Agerpres. 546 de candidati s-au inscris la aceasta proba. Dintre ei, 51. 940 de elevi s-au inscris pentru proba la matematica si 4. 606 pentru istorie. Vineri este programata proba la alegere a profilului si specializarii. Citeste si BAC 2013. FRAUDA la Constanta Peste 87. 000 de candidati s-au inscris pentru sesiunea august - .

BAC 2013. 15 candidati din Bucuresti au avut SUBIECTE de REZERVA.

15 candidati dau proba de miercuri a examenului de Bacalaureat cu subiect de rezerva, pentru ca au intarziat la testul sustinut de la ora 9. 00 sau pentru ca au probleme medicale, a declarat presedintele Comisiei municipale de Bacalaureat, relateaza Mediafax. Comisia municipala a solicitat Comisiei Nationale de Bacalaureat folosirea subiectului de rezerva pentru cei 15 candidati, a precizat Florin Lixandru. Citeste si BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba .

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin miercuri examenele scrise la Matematica si Istorie

Absolventii de liceu sustin miercuri examenele scrise de Matematica si Istorie din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Vez in articol care sunt regulile de examen, de la intrarea in sala de clasa.

BAC 2013 Subiectele si Baremele integrale la Matematica si Istorie - sesiunea de toamna

Subiectele si baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie au fost publicate pe edu. ro. Absolventii de liceu care s-au inscris la sesiunea de toamna a bacalaureatului 2013 au sustinut astazi proba obligatorie a profilului. Elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au avut de rezolvat subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Descarca din articol subiectele si baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie, pe fiecare profil in parte.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 a inceput luni, 26 august. Absolventii de liceu au de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul dureaza 3 ore.

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii au sustinut astazi examenul scris la Limba si literatura romana. Subiectele sunt diferentiate

Examenul scris de Limba si literatura romana din a doua sesiune a bacalaureatului 2013 s-a desfasurat luni, 26 august. Absolventii de liceu au avut de rezolvat subiecte diferentiate: elevii de la Real, Tehnologic si Vocational au subiecte diferite la examenul scris de Limba romana fata de absolventii de la Uman si Pedagogic. Aceasta noutate a fost introdusa la prima sesiune a BAC-ului 2013, fara ca diplomele de bacalaureat sa fie si ele modificate. Candidatii au intrat in salile de examen in intervalul 7:30 - 8:30, iar examenul a durat 3 ore. Cum se desfasoara examenul, pas cu pas - Metodologia de organizare a Bacalaureatului.

BAC 2013. SUBIECTELE la Limba romana, profilul uman.

Absolventii de liceu au sustinut, luni, proba scrisa de la examenul de Bacalaureat la Limba romana. Elevii de la profilul uman au avut de redactat, la subiectul al II-lea, un eseu privind importanta studierii literaturii universale in scoala. La subiectul al III-lea, elevii au avut de prezentat relatia dintre doua personaje intr-un text dramatic studiat. Citeste si SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat luni la LIMBA ROMANA Peste 55. 000 de absolventi de liceu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )