Libnet.ro
UNICEF

18:30

BAC 2013 Subiectele la examenul de Limba si literatura romana

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Subiectele la examenul de Limba si literatura romana

Subiectele pe care absolventii de liceu le-au avut de rezolvat la examenul scris de Limba si literatura romana - Bacalaureatul 2013 - sunt impartite in trei mari cerinte, fiecare notat cu 30 de puncte. La profilul umanist, subiectul al III-lea a avut ca cerinta realizarea unui comentariu al unei poezii simboliste, iar la subiectul al II-lea elevii au avut de argumentat importanta unui jurnal in viata unui adolescent, printr-un eseu de maximum 300 de cuvinte. La profilul real, subiectul al III-lea a avut ca cerinta: tema si viziunea despre lume in cadrul unei poezii scrise de Tudor Arghezi, Ion Barbu sau Lucian Blaga, la alegere. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

BAC 2013 Baremele integrale de la examenul de Limba si literatura romana

Baremele integrale de corectare la examenul de Limba si literatura romana - BAC 2013 - au fost publicate de Ministerul Educatiei. Acesta este primul an in care absolventii de liceu au avut de rezolvat subiecte diferentiate la Limba romana, in functie de profil. In consecinta, ministerul a publicat atat baremul pentru profilul Real si Filiera Vocationala, cat si pentru Profilurile Uman si Pedagogic. Descarca din articol baremul pentru uman si baremul pentru real.

BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

VIDEO BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

BAC 2013 Poezia de la subiectul al III-lea la Limba si literatura romana - marea surpriza a bacalaureatului de anul acesta

Nici nu ma gandeam sa pice poezie. Astia de la guvernare au vrut sa-si scoata parleala de la capacitate cu subiectele astea. poezia, se stie, este cea mai grea. Acestea sunt cateva dintre comentariile aparute pe forumul Softpedia dupa publicarea subiectelor la examenul de Limba si literatura romana - BAC 2013. Astazi, 1 iulie, absolventii de liceu au sustinut prima proba scrisa a bacalaureatului. Atat cei de la uman, cat si cei de la real au avut la subiectul al III-lea de realizat un eseu pe baza unei poezii.

BAC 2013 / PREMIERA Rezolvarea subiectelor la Limba si Literatura Romana, Real si Uman

Profesorul de romana Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti rezolva, la Adevarul Live, toate subiectele de la examenul scris la romana pentru ambele profiluri studiate de liceeni: Uman si Real.

VIDEO BAC 2013 Primul examen scris pentru absolventii de liceu: Limba si literatura romana. Marile noutati ale subiectelor din acest an

Absolventii de liceu sustin astazi primul examen scris al Bacalaureatului 2013, proba la Limba si literatura romana. Marea noutate a bacalaureatului din acest an o reprezinta faptul ca elevii de la profilul real vor avea subiecte diferite la limba romana fata de cei de la profilul umanist. O alta modificare o constituie eliminarea textului aforistic/critic, folosit ca suport in cadrul subiectului al II-lea. Examenul dureaza 3 ore, iar la proba de Limba si literatura romana s-au inscris 162. 338 de absolventi. Descarca din articol modele de subiecte la examenul de Limba si literatura romanaCiteste cum se desfasoara, pas cu pas, examenul scrisAnul trecut, 120 de elevi au fost dati afara din examenul de Limba si literatura romana pentru ca au incercat sa copieze .

BAC 2013. Vezi BAREMUL la Limba si literatura ROMANA (model).

Elevii de clasa a XII-a sustin, luni, proba scrisa la limba si literatura romana. Atasate, gasiti modelele de barem realizate de Ministerul Educatiei. Astfel, baremul precizeaza ca nu se acorda punctaje intermediare, altele decat cele precizate explicit prin barem. Nu se acorda fractiuni de punct. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) Se acorda 10 puncte din oficiu, iar nota finala se calculeaza prin impartirea la 10 a .

BAC 2013 Primul examen scris pentru absolventii de liceu: Limba si literatura romana. Marile noutati ale subiectelor din acest an

Absolventii de liceu sustin astazi primul examen scris al Bacalaureatului 2013, proba la Limba si literatura romana. Marea noutate a bacalaureatului din acest an o reprezinta faptul ca elevii de la profilul real vor avea subiecte diferite la limba romana fata de cei de la profilul umanist. O alta modificare il constituie eliminarea textului aforistic/critic, folosit ca suport in cadrul subiectului al II-lea. Descarca din articol modele de subiecte la examenul de Limba si literatura romana.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: 63 de contestatii depuse in Salaj. 41 sunt la limba si literatura romana

Notele la proba de Limba si literatura romana au fost, ieri, sub asteptarile multor candidati, motiv pentru care cele mai multe contestatii depuse au vizat rezultatele la aceasta disciplina.

BAC 2013. Luni au inceput probleme SCRISE. Vezi CALENDARUL examenelor.

Luni au inceput probele scrise la bacalaureat, cu examenul la Limba si literatura romana. Citeste si SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 7! Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA Probele scrise incep in 1 iulie si se incheie in 5 iulie, iar rezultatele sunt afisate in 8 iulie. Elevii vor sustine patru probe scrise. Calendar BAC 2013 - Sesiunea iunie-iulie: 27 - 31 mai 2013 - inscrierea candidatilor 10 - 12 iunie 2013 - Evaluarea competentelor lingvistice - .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )