Libnet.ro
UNICEF

15:00

BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere.

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. Citeste siBAC 2013. Elevii de la profilul UMAN sustin, vineri, proba la alegere. Vezi SUBIECTELE modele) Ei vor putea alege intre Fizica, Informatica, Geografie, Biologie, Chimie . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA si ...

SUBIECT FIZICA - Absolventii claselor a XII-a care au ales fizica la ultima proba in cadrul examenului de bacalaureat au avut subiecte din electricitate. SUBIECT CHIMIE - Absolventii care au ales, la ultima proba, chimia organica, au avut de rezolvat probleme cu compusi chimici. SUBIECT BIOLOGIE - Elevii au avut de scris despre ateroscleroza si fotosinteza. SUBIECT GEOGRAFIE - Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, .

BACALAUREAT 2013. Vezi aici SUBIECTELE la CHIMIE, GEOGRAFIE, FIZICA, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ...

Romanialibera. ro va prezinta, in timp real, subiectele la ultima proba la alegere la examenul de bacalaureat. Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, anatomie, au avut, la subiectul al II-lea, doua exercitii, unul despre tipurile de ARN si ADN, iar celalalt despre grupele de sange. La subiectul al III-lea, elevii care au dat proba la alegere la anatomie au avut tot doua exercitii, unul despre functia endocrina a pancreasului si gonadelor, iar .

BAC 2013. Elevii sustin marti proba scrisa la LIMBA MATERNA. Vezi SUBIECTELE (model).

Elevii apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba scrisa la limba materna. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA Descarca modelele de subiecte la limba croata, germana, maghiara, slovaca, turca, ucraineana, sarba. Citeste si BAC 2013. Luni au inceput probleme SCRISE. Vezi CALENDARUL examenelor Examenul va continua, in 3 iulie, cu proba obligatorie a profilului si, in 5 iulie, cu proba .

SUBIECTE BAC 2013. Elevii sustin, marti, proba scrisa la LIMBA MATERNA. ...

Peste 7. 000 de elevi apartinand minoritatilor nationale sustin, marti, proba scrisa la limba materna. Citeste si BAC 2013. Elevii sustin marti proba scrisa la LIMBA MATERNA. Vezi SUBIECTELE SI BAREMELE model) Descarca modelele de bareme de corectare la proba scrisa la limbile croata, germana, maghiara, slovaca, turca, ucraineana, sarba, puse la dispozitie de Ministerul Educatiei. Citeste si BAC 2013. Luni au inceput probleme SCRISE. Vezi CALENDARUL examenelor Examenul va .

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE (model).

Examenele scrise de la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA model) In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba .

BAC 2013. Vezi cum arata BAREMUL la ISTORIE (model).

Examenele scrise la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE model) In documentele atasate la articol, gasiti modelul de barem pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba obligatorie a .

BAC 2013. Vezi BAREMUL la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de barem disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Citeste si BAC 2013. Vezi cum .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 2! Vezi aici SUBIECTELE la ISTORIE.

Romania libera prezinta subiectele la examenul de bacalaureat primite de elevii care sustin miercuri proba scrisa obligatorie a profilului, la MATEMATICA sau la ISTORIE, in functie de profilul liceului. Elevii au primit varianta numarul 5. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului La primul subiect, elevii au primit doua texte despre interventiile URSS in Cehoslovacia si in Ungaria. La partea a II-a, elevii au primit un text despre Vlad Tepes si au .

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA (model).

Examenele scrise la bacalaureat 2013 continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Astfel, elevii de la profilul real sustin astazi examenul la matematica. In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Subiectele la examenul de matematica sunt diferite in functie de specializarea din timpul anilor de liceu: matematica-informatica, invatator-educatoare, stiinte ale naturii, sau profilul tehnic. Peste 174. 000 de elevi care .

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la PSIHOLOGIE (model).

Vineri are loc ultima proba a Bacalaureatului. Absolventii de liceu vor fi testati la materia de profil optionala. Ei vor putea alege intre Fizica, Informatica, Geografie, Biologie, Chimie, Filosofie, Economie, Logica si Argumentare, Psihologie sau Sociologie. La ultima proba scrisa, care va avea loc vineri, sunt asteptati, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educatiei, 16. 399 de elevi inscrisi pe listele din Bucuresti. La nivel general, cei mai multi dintre absolventii de liceu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )