Libnet.ro
UNICEF

15:30

BAC 2014 Numarul elevilor care se prezinta la Bacalaureat a scazut drastic fata de anul trecut

Adevărul Adevărul,
BAC 2014 Numarul elevilor care se prezinta la Bacalaureat a scazut drastic fata de anul trecut

Cu aproximativ 20 de procente a scazut numarul elevilor maramureseni care se vor prezenta anul acesta la examenul de bacalaureat, fata de anul precedent. Daca in vara lui 2013 peste 4. 600 de elevi se prezentau la examen, de aceasta data, doar 3. 909 absolventi de clasa a XII-a vor sustine examenul. continuă pe Adevărul

BAC 2014 Opinia elevilor-eminenti: Bacul este examenul inapoiatilor. Daca ai un pic de creier, iei examenul

Pentru elevii Liceului Ovidius din Constanta, examenul de Bacalaureat nu reprezinta o problema. Nu ai nevoie de nicio meditatie. Bacul este examenul inapoiatilor, spune un elev.

BAC 2014 Numarul candidatilor scade in fiecare an la Iasi. 25% dintre elevii inmatriculati la scolile din judet nu s-au inscris la examenul de maturitate

Examenul de Bacalaureat 2014 incepe maine, 10 iunie, cu proba orala la Limba Romana. La nivelul judetului Iasi sunt 45 de centre de examinare.

BAC 2014 Ministerul Educatiei: Peste 160.000 de candidati s-au inscris la examenele orale ale bacalaureatului, in scadere fata de anii trecuti

Sesiunea de vara a bacalaureatului 2014 a inceput astazi, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. La examenele orale din cadrul BAC-ului s-au inscris 161. 705 de absolventi de liceu, a anuntat Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. Numarul liceenilor inscrisi la BAC anul acesta este semnificativ mai scazut decat cel de anul trecut aproape 190. 000 de elevi s-au inscris in 2013). De precizat ca in urma cu un an numarul elevilor inscrisi la bacalaureat in anul terminarii clasei a XII-a era mai mic decat cel din ultimii noua ani.

Bac 2014 Hunedoara: record negativ de absolventi din promotia 2014, inscrisi la examenele din sesiunea de vara

Bacalaureatul incepe marti, 10 iunie, cu proba orala de limba romana. in judetul Hunedoara, numarul celor care s-au inscris la Bacalaureat a scazut continuu in ultimii ani, iar pentru aceasta sesiune de vara, doar putin peste 2. 800 de absolventi vor participa la examene.

BAC 2014. Proba orala la Limba Romana: Numarul elevilor din Satu Mare care dau examenul a scazut semnificativ

Pentru sesiunea iunie iulie 2014 a examenului de Bacalaureat, ce se va desfasura in perioada 10 iunie 11 iulie, la nivelul judetului Satu Mare s-au inscris 2. 327 de candidati, mult mai putini decat in anii precedenti.

BAC 2014 Sesiunea cu cei mai putini candidati de dupa Revolutie. Numarul candidatilor la Bacalaureat a scazut dramatic in ultimii ani in judetul Vaslui

In acest an, doar 2. 934 de candidati s-au inscris la bacalaureat, dintre acestia peste 400 provin din promotiile anterioare. Cifra reprezinta un record pentru judetul Vaslui, fiind bacalaureatul cu cea mai mica prezenta de dupa Revolutie.

BAC 2014 Sesiunea cu cei mai putini candidati de dupa Revolutie. Numarul candidatilor la bacalaureat a scazut dramatic in ultimii ani in judetul Vaslui

In acest an, doar 2. 934 de candidati s-au inscris la bacalaureat, dintre acestia peste 400 provin din promotiile anterioare. Cifra reprezinta un record pentru judetul Vaslui, fiind bacalaureatul cu cea mai mica prezenta de dupa Revolutie.

BACALAUREAT 2014 Tot mai putini elevi se inscriu la examenul de Bac

Numarul elevilor care aleg sa dea examenul de maturitate, care debuteaza astazi, este in continua scadere. Dascalii si expertii vorbesc de o constientizare a sanselor scazute de promovare, dar si de o devalorizare a diplomei pe piata muncii. O cifra oficiala nu a fost inca anuntata de Ministerul Educatiei.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Proba orala la romana de la Bac 2014: lipsa lecturii, principala problema a elevilor

Marti au inceput probele la Bac 2014, sesiunea de vara, cu testarea competentelor de comunicare in limba romana. Despre aceasta proba si cum s-au descurcat elevii in prima zi de Bacalaureat am discutat la Adevarul Live, de la ora 14.

BAC 2014 Proba Orala la Limba Romana. Subiecte usoare la proba orala spun elevii botosaneni: Promoveaza toti. Subiectele sunt foarte usoare

Peste 2500 de elevi botosaneni s-au inscris la prima proba a examenului de Bacalaureat. Acestia au sustinut proba orala la Limba si Literatura Romana. Majoritatea elevilor spun ca subiectele au fost, floare la ureche.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )