Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bac 2015. Rezultatele de la proba de Competente Digitale, publicate pe edu.ro

Adevărul Adevărul,
Bac 2015. Rezultatele de la proba de Competente Digitale, publicate pe edu.ro

Rezultatele inregistrate la proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul examenului de Bacalaureat arata ca majoritatea candidatilor s-au descurcat la aceasta proba. continuă pe Adevărul

BAC 2015 Olt. Proba de evaluare a competentelor digitale. Peste 100 de liceeni au picat proba pentru ca au absentat

Nu mai putin de 117 absolventi ai clasei a XII-a din judetul Olt au ingrosat numarul celor deja eliminati la sesiunea de vara a examenului de bacalaureat 2015 dupa ce au absentat, zilele acestea, la proba de evaluare a competentelor digitale. Ei se adauga celor 90 de liceeni care, deasemenea, au picat deja acest examen dupa ce nu s-au prezentat la prima proba orala la limba romana.

Bac 2015. Elevii sustin saptamana aceasta proba de competente lingvistive la o limba straina. Cum se rezolva subiectele

Bac 2015. Absolventii de clasa a XII-a sustin in aceasta saptamana proba de competente lingvistce la o limba straina. Este ultima proba orala de Bac dinaintea probelor scrise, care au loc saptamana viitoare. Adevarul a realizat in campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 o serie de lectii video cu profesori de la licee de top din Capitala, care le explica elevilor cum se rezolva subiectele la Engleza si la Franceza.

Evaluare Nationala 2015 Maramures, proba la romana. Subiectul care a creat confuzie in randul elevilor

Fara emotii eu iesit unii dintre elevii ce au sustinut proba la Limba Romana la Evaluarea Nationala ce a avut loc astazi. Fara emotii si siguri pe ei, numai ca odata iesiti din sala de examen au inceput sa-si puna intrebari despre felul in care au interpretat una dintre cerintele probei.

BACALAUREAT 2015. Un sfert dintre elevi, utilizatori experimentati ai calculatorului

Un sfert dintre candidatii la bacalaureat au obtinut calificativul de utilizator experimentat la proba de competente digitale, iar cei mai multi - aproape o treime -, pe cel de utilizator mediu, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

BAC 2015 Secretar de stat in Ministerul Educatiei: Tezele elevilor ar putea fi corectate in alte judete

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Vasile Salaru a declarat, duminica, la Iasi, ca ar putea fi schimbata modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )