Libnet.ro
UNICEF

19:30

BACALAUREAT 2013 Adevarul Live la ora 15.00. Elevii, fata in fata cu profesorii, capcanele si baremele de corectare de la proba de Romana

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Adevarul Live la ora 15.00. Elevii, fata in fata cu profesorii, capcanele si baremele de corectare de la proba de Romana

Profesoara Iulia Pop, care preda Limba si Literatura Romana la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, va comenta in direct, incepand de la ora 15. 00, la Adevarul Live, subiectele primite de elevi, luni, la proba de Romana de la Bacalaureat 2013. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 Adevarul Live la ora 15:00. Elevii fata in fata cu profesorii, capcanele si baremele de corectare de la proba de Romana

Profesoara Iulia Pop, care preda Limba si Literatura Romana la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, va comenta in direct, incepand de la ora 15. 00, la Adevarul Live, subiectele primite de elevi, luni, la proba de Romana de la Bacalaureat 2013.

SUBIECTE BAC 2013 / Adevarul Live, de la ora 10.15, va prezinta subiectele la romana

Subiectele la examenul de BAC 2013 la romana vor fi prezentate si dezbatute, luni, de la ora 10. 15, la Adevarul Live, de profesorul de specialitate Ecaterina Stanca, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

SUBIECTE BAC 2013 / Adevarul Live va prezinta subiectele la romana si rezolvarea lor

Subiectele la examenul de BAC 2013 la romana sunt prezentate si dezbatute la Adevarul Live, de profesorul de specialitate Ecaterina Stanca, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

SUBIECTE BAC 2013 / Adevarul Live va prezinta subiectele la profilul Real si Uman de la BAC 2013

Profesorul de specialitate Ecaterina Stanca de la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti a comentat subiectele la profilul Real si Uman de la Bacalaureat. Elevii au avut de rezolvat la punctul 3 subiecte argumentative din poezii.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai sanatoase retete de vara, de la bucatarii The Flavours

Bucatarii The Flavours iti dezvaluie cele mai sanatoase retete de vara si explica de ce le-au intrecut pe femei in arta culinara.

BACALAUREAT 2013 Profesoara Iulia Pop discuta luni, la ora 15.00, la Adevarul Live, despre subiectele de la Romana

Profesoara Iulia Pop, care preda Limba si Literatura Romana la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, va comenta in direct, incepand de la ora 15. 00, la Adevarul Live, subiectele primite de elevi, luni, la proba de Romana de la Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cat de nociva este margarina

Jurnalistii Adevarul vor discuta marti, 2 iulie, de la ora 11. 00, cu nutritionistul Lygia Alexandrescu, despre miturile, adevarurile si efectele consumului de margarina asupra organismului.

BACALAUREAT 2013 A zecea lectie video adevarul.ro: proba la Biologie

Profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National George Cosbuc a rezolvat o varianta de la Bacalaureat la Biologie, materia pe care o aleg cei mai multi absolventi de liceu la proba optionala la materia de profil. Lectia video face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )