Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bacalaureat 2013 Alba/Perle ale elevilor la prima proba scrisa. O colectie de rasu- plansu

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2013 Alba/Perle ale elevilor la prima proba scrisa. O colectie de rasu- plansu

Examenul de maturitate a devenit in ultimii ani si o sursa de perle de colectie. Nu sunt veritabile, ci ale elevilor, mai ales la Limba si literatura romana. Ne starnesc, in acelasi timp, rasul, dar si ingrijorarea. Va prezentam, mai jos, o colectie de vorbe de duh pe care le-au gasit profesorii corectori pe lucrarile la prima proba scrisa a Bacalaureatului. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2013 Alba/Perle la proba de limba romana: ce au scris elevii despre Gigi Becali, Zavoranca, Daniela Crudu si Madalina Ghenea

Examenul de maturitate a devenit in ultimii ani si o sursa de perle de colectie. Nu sunt veritabile, ci ale elevilor, mai ales la Limba si literatura romana. Ne starnesc, in acelasi timp, rasul, dar si ingrijorarea. Va prezentam, mai jos, o colectie de vorbe de duh pe care le-au gasit profesorii corectori pe lucrarile la prima proba scrisa a Bacalaureatului.

Bacalaureat 2013 Alba / Perle la proba de Limba romana: O duci bine in viata daca esti smecher, cu masina tunata, gagica cool, ti se apleaca lumea la picioare

Examenul de maturitate a devenit in ultimii ani si o sursa de perle de colectie. Nu sunt veritabile, ci ale elevilor, mai ales la Limba si literatura romana. Ne starnesc, in acelasi timp, rasul, dar si ingrijorarea. Va prezentam, mai jos, o colectie de vorbe de duh pe care le-au gasit profesorii corectori pe lucrarile la prima proba scrisa a Bacalaureatului.

SUBIECTE BAC 2013. Primele reactii ale elevilor: Nu ne asteptam sa cada tot POEZIE.

Elevii claselor a 12 a care au sustinut astazi proba scrisa la limba si literatura romana in cadrul examenului de bacalaureat 2013 spun ca subiectele au fost usoare, contrar asteptarilor lor. O eleva a Colegiului National Vasile Alecsandri din Bacau a declarat pentru Romania Libera: Subiectele au fost destul de usoare, nu ma asteptam sa cada la subiectul al III-lea tot poezie, ca anul trecut. Nu s-a putut copia deoarece erau camere, iar supraveghetorii erau foarte atenti la noi. Per total a .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 ALBA IULIA / Niciun elev nu a fost eliminat la prima proba scrisa

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 A zecea lectie video adevarul.ro: proba la Biologie

Profesoara Angelica Mihailescu de la Colegiul National George Cosbuc a rezolvat o varianta de la Bacalaureat la Biologie, materia pe care o aleg cei mai multi absolventi de liceu la proba optionala la materia de profil. Lectia video face parte din campania adevarul. ro te mediteaza pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat 2013.

BAC 2013. Peste 160.000 de candidati sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la ...

Examenele scrise de la bacalaureat incep luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare, relateaza Mediafax. La prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au inscris pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana 162. 338 de candidati. Acestia vor sustine proba de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 ALBA IULIA / adevarul.ro publica luni rezolvarea subiectelor de la proba scrisa la Limba Romana

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bacalaureat 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013: Limba Romana, prima proba scrisa de la examen. Adevarul.ro iti arata cum sa pregatesti pentru examen

Luni, 1 iulie, incep probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Prima proba va fi cea de la Limba si Literatura Romana, urmand ca pe 3 iulie sa se dea proba obligatorie de profil Matematica sau Istorie), iar pe 5, proba la alegere in functie de profil. Rezultatele se vor afisa pe 8 iulie.

BACALAUREAT 2013 Doi elevi din judetul Vaslui eliminati din sala la prima proba

Subiectele la prima proba a examenzlzu de Bacalaureat din acest an a creat controverse in randul candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Din pacate, doi dintre elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu telefoane si casti asupra lor.

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )