Libnet.ro
UNICEF

15:30

BACALAUREAT 2013 / Subiectele la Matematica si la Istorie si rezolvarea acestora, la Adevarul Live, miercuri, de la 10.45

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 / Subiectele la Matematica si la Istorie si rezolvarea acestora, la Adevarul Live, miercuri, de la 10.45

Profesorul de matematica Valentin Nicula, de la Colegiul National Gheorghe Sincai, si istoricul Ciprian Stoleru, editor Historia, iti explica, miercuri, de la 10. 45, subiectele la BAC 2013 la cele doua profile, la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Liceenii din Dolj au declarat ca subiectele la Matematica si Istorie au fost usoare

Absolventii clasei a XII-a au sutinut miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013 Examenele la Matematica si la Istorie. Premiera la bacalaureat: elevii de la tehnologic vor avea subiecte speciale la Matematica

Absolventii de liceu vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2013. Elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic vor da examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala vor sustine examenul la Istorie. Premiera pe care o aduce BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Desi decizia a fost luata de anul trecut, ea nu a fost comunicata public decat in urma cu o luna, odata cu sesiunea speciala a bacalaureatului pentru olimpici. Vezi in articol cum se va desfasura examenul, pas cu pas Descarca modele de subiecte si citeste ce s-a intamplat la bacalaureatul de anul trecut.

BACALAUREAT 2013 Subiectele de la Istorie, rezolvate integral la Adevarul Live

Profesorul Cornelius Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc din Capitala, rezolva la Adevarul Live subiectele primite de elevii de la Uman la examenul de Bacalaureat de astazi, punct cu punct, alaturi de Ciprian Stoleru, editor la Historia.

BACALAUREAT 2013 Subiectele de la Istorie vor fi rezolvate integral la Adevarul Live, incepand cu ora 15.00

Profesorul Cornelius Riegler, de la Colegiul National George Cosbuc din Capitala va rezolva la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, subiectele primite de elevii de la Uman la examenul de Bacalaureat de astazi, punct cu punct, alaturi de Ciprian Stoleru, editor la Historia.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Subiectele la bacalaureat, pe gustul candidatilor din Baia Mare

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii maramureseni s-au aratat incantati de subiectele primite, spunand, in mare, ca vor trece de aceste probe fara problem.

BACALAUREAT 2013 Aproape 4.700 de elevi de la Olt sustin astazi probele la Istorie si Matematica pentru Bacalaureat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri - 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BACALAUREAT 2013 Aproape 175.000 de elevi dau miercuri proba obligatorie de profil: matematica si istorie

Aproape 175. 000 de elevi din toata tara vor da miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013. Cei care au terminat liceul la profil Uman vor da examen scris la Istorie, iar cei de la Real vor fi testati la Matematica. Elevii pot recapitula materia cu cele doua lectii video adevarul. ro.

BACALAUREAT 2013 Proba la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013 Proba scrisa la Romana. Ce trebuie sa stie elevii la intrarea in sala de examen

Absolventii de liceu vor sustine luni prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2013. Miercuri se vor da probele obligatorii in functie de profil Matematica si Istorie), iar vineri se va sustine proba la alegere, urmand ca rezultatele partiale sa fie afisate pe 8 iulie si cele finale pe 12 iulie.

BACALAUREAT 2013. Ai SUBIECTELE, pe www.antena3.ro!

BACALAUREAT 2013 incepe cu probele scrise. Absolventii de liceu care s-au inscris la Examenul de Bacalaureat 2013 vor trebui sa rezolve subiectele de la limba si literatura romana. La profilul real, subiectul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )