Libnet.ro
UNICEF

10:30

BACALAUREAT 2014 Motivatia tinerilor. Ce i-ar putea determina sa vina cu drag la scoala, la Adevarul Live de la 12:00

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 Motivatia tinerilor. Ce i-ar putea determina sa vina cu drag la scoala, la Adevarul Live de la 12:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 12:00 vom dezbate ce anume ii motiveaza pe tineri sa vina cu drag la scoala si ce ii motiveaza sa invete. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO BACALAUREAT 2014 TURNU SEVERIN Candidatii sustin, de luni, proba de competente lingvistice la o limba straina

In saptamana 23-27 iunie, candidatii de la Bacalaureat vor sustine Evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala la engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, japoneza, turca sau ebraica moderna.

BACALAUREAT 2014 Despre adevaratul rol al scolii, la Adevarul Live, de la 14.00

Saptamana aceasta se incheie seria meditatiilor din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu ultimele lectii de consiliere inainte sa inceapa examenele scrise de la Bac 2014. Astazi, de la ora 14. 00, discutam la Adevarul Live despre rolul scolii: pregatirea pentru viata sau pentru examene?.

BACALAUREAT 2014 Despre rolul voluntariatului si implicarea elevilor in comunitate, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, discutam despre rolul voluntariatului si al implicarii elevilor in comunitate. in platou vom avea doi invitati,Andreea Voroneanu,antrenor implicat siin proiectul Zburd-Educatie prin coaching derulat de Asociatia ROI siAndreea Anghel,eleva care trece in clasa a XII-a la Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu.

CM 2014. Spania, in cadere libera. Pe ce loc ar putea ajunge ibericii in clasamentul FIFA dupa Cupa Mondiala

Vestile proaste se tin lant pentru spanioli dupa eliminarea prematura de la Cupa Mondiala, inca din faza grupelor. Nationala lui Vicente del Bosque va pierde locul 1 in clasamentul FIFA si ar putea ajunge pe o pozitie deloc onorabila pentru o fosta campioana mondiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )