Libnet.ro
UNICEF

10:30

BACALAUREAT 2015: BAREMELE la Limba romana au fost PUBLICATE

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015: BAREMELE la Limba romana au fost PUBLICATE

BACALAUREAT 2015: Liceenii au sustinut, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul examenului de Bacalaureat. continuă pe România Liberă

Bacalaureat 2015, subiecte la Limba Romana. Cum a fost prima proba scrisa a Bacalaureatului din acest an: Simona Halep m-a inspirat

Subiecte Bacalaureat 2015 la Romana. Astazi, absolventii claselor a XIX-a au sustinut proba scrisa a examenului de Bacalaureat la Limba si Literatura Romana. Adevarul va prezinta cum a decurs examenului si ce parere au elevii despre subiecte.

Bacalaureat 2015, subiecte la limba Romana. Mehedinti: se poate da examenul maturitatii, chiar si fara meditatii in particular

Cativa zeci de parinti si-au asteptat cu sufletul la gura copiii in curtea Colegiului National Gheorghe Titeica, unul din cele mai bune licee din judetul Mehedinti. Dupa ora 11,00, cand elevii au inceput sa iasa din sala de examen, emotiile s-au mai risipit pentru ca subiectele la limba romana nu le-au probleme.

BACALAUREAT 2015: BAREMUL la Limba romana - proba scrisa

BACALAUREAT 2015: Liceenii au sustinut, luni, proba scrisa la Limba romana, in cadrul examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2015. Cati elevi au fost ELIMINATI la proba de limba romana

74 de candidati au fost eliminati la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda.

Bacalaureat 2015 Brasov. Subiecte Romana

Bacalaureat 2015 Romana. Luni este programat examenul de Bacalaureat 2015 la Romana. Elevii spera ca subiectele la Bacalaureat 2015 Romana sa fie lejere, avand in vedere cat de usoare au fost cele de la evaluare. Adevarul va prezenta rezolvarile subiectelor la romana de la Bacalaureat luni, la ora 11.

BACALAUREAT 2015. Analiza: Cat de dificile au fost subiectele la Limba Romana

Elevii au trecut, luni, de prima proba a examenului maturitatii, cea la Limba si literatura romana. Subiectele pe care copiii le-au primit au fost diferite in fuctie de profilul la care au terminat cursurile liceale. Profesoara de Limba si literatura romana la Colegiul National Emil Racovita, Silvia Sava, a comentat pentru Romania libera dificultatea subiectelor.

Elevii din clasa a XII-a au sustinut examenul de bacalaureat, proba scrisa la limba romana. Vezi care au fost subiectele de anul acesta

Elevii de clasa a XII-a au sustinut luni examenul de Bacalaureat 2015 cu proba scrisa de limba romana, urmand ca zilele urmatoare sa se desfasoare si celelalte probe scrise. Subiectele de anul acesta la.

FOTO Bacalaureat 2015 Romana Dolj. Uman si Real. Elevii: Cine a invatat a rezolvat toate subiectele

Aproximativ 5000 de elevi de clasa a XII-a din Dolj au sustinut astazi, 29 iunie, examenul de bacalaureat cu proba scriaa de limba romana. Candidatii au declarat ca subiectele au fost usoare.

Bacalaureat 2015, subiecte la Romana. Marin Preda a fost preferatul elevilor brasoveni. A fost bucurie maxima ca au scapat de poezie

Subiectele de la limba romana la examenul de Bacalaureat 2015 Brasov au adus bucurie in randul elevilor. Cu totii s-au bucurat ca dupa multi ani nu a mai picat poezie. La examen au participat si oameni in toata firea, absolventi de seral, care au inteles cat de important este Bacalaureatul.

HARTA Rezultate Evaluarea Nationala 2015 Listele cu notele de la examene au fost publicate online, pe fiecare judet in parte

Listele cu notele obtinute de elevi la Evaluarea Nationala 2015 au fost publicate online de Ministerul Educatiei. Listele cu rezultatele absolventilor de gimnaziu la examene sunt afisate pe judete si pot fi sortate in ordine alfabetica sau dupa medie. Potrivit calendarului evaluarii nationale 2015, astazi se afiseaza primele rezultate, elevii nemultumiti pot sa depuna contestatii pana la ora 20:00, iar rezultatele finale vor fi afisate marti, 30 iunie. Intra in articol si vezi listele cu notele obtinute de elevi la examenele de anul acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )