Libnet.ro
UNICEF

16:30

Bacalaureat 2015 Ialomita. Examenul de maturitate vazut prin ochii elevilor care l-au picat: nu fii proasta, de ce plangi? Dai la toamna!

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2015 Ialomita. Examenul de maturitate vazut prin ochii elevilor care l-au picat: nu fii proasta, de ce plangi? Dai la toamna!

Pentru absolventii care au picat Bacalaureatul 2015, examenul nu reprezinta o miza importanta. Multi dintre ei au privit infrangerea cu detasare si asteapta sesiunea din toamna, pentru a demonstra tuturor ca si ei sunt in stare sa treaca examenul de maturitate. continuă pe Adevărul

Rezultate Bacalaureat 2015 Ialomita

Rezultate BAC 2015. in acest an, la Ialomita, peste 2. 000 de elevi au sustinut examenul national de Bacalaureat. Primele rezultate la Bacalaureat 2015 Ialomita vor fi afisate pe 7 iulie.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Rezultate Bacalaureat 2015 Iasi. Cine sunt cei cinci performeri din Iasi, care au luat 10 pe linie la examenul de maturitate

Rezultate Bacalaureat 2015. Cinci elevi din judetul Iasi au reusit performanta de a lua 10 pe linie la Bac 2015 Iasi. Cine sunt elevii de 10 de la Bacalaureat 2015 Iasi si care sunt planurile lor de viitor.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO IALOMITA. Primele note la Bac, in judetul Ialomita

Liceenii din judetul Ialomita afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Peste 67% dintre absolventii din Ialomita care au sustinut Bacalaureatul au promovat

Peste 67 la suta dintre absolventii de liceu care au sustinut Bacalaureatul in judetul Ialomita au reusit sa obtina diploma in aceasta sesiune, in doua dintre liceele din.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Peste 66% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat. Vezi STATISTICILE pe JUDETE

Conform Ministerului Educatiei, peste 66% dintre elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat au obtinut note de trecere.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO TULCEA. Primele rezultate la examenul maturitatii, in Tulcea

74,41% dintre absolventii de liceu care au sustinut examenul de Bacalaureat au obtinut note de trecere. Astfel, din cei 1450 de elevi inscrisi, 964 dintre ei au reusit sa obtina note de trecere, si 386 de elevi au fost respinsi.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. La ce ora vor fi afisate rezultatele la examenul de BAC

Elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea iulie-iulie afla, marti, notele obtinute.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. in 24 de ore, liceenii afla primele note la examenul de BAC

Marti dimineata, elevii de clasa a XII-a afla primele note la examenul de Bacalaureat.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 BUCURESTI. Cum s-au descurcat elevii din Capitala la examenul de BAC

Liceenii din Capitala afla, marti, primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Tot marti, elevii pot depune contestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )