Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bacalaureat 2015. Subiecte Logica, Sociologie, Economie si Filosofie. Barem si rezolvari

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2015. Subiecte Logica, Sociologie, Economie si Filosofie. Barem si rezolvari

Adevarul. ro prezinta subiectele de la Logica de la examenul de Bacalaureat 2015. Ca in fiecare an, la logica elevii au avut o serie de cerinte pe baza unor propozitii. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Filosofie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Filosofia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte este formata din 10 intrebari privind diferite curente filosfice sau afirmatii apartinand unor filosofi, unde elevii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect.

Bacalaureat 2015 subiecte matematica. Subiecte si rezolvari la mate-info, stiintele naturii si profil tehnologic, pe Adevarul

Bacalaureat 2015 subiecte matematica la mate-info, stiintele naturii si profil tehnologic. adevarul. ro prezinta in timp real subiectele primite de elevii absolventi de profil mate-info, stiintele naturii si tehnologic, care dau, astazi, examenul de Bacalaureat 2015 la matematica.

Bacalaureat 2015 subiecte matematica. Adevarul prezinta subiecte si rezolvari la mate-info, stiintele naturii si profil tehnologic

Bacalaureat 2015 subiecte matematica la mate-info, stiintele naturii si profil tehnologic. adevarul. ro prezinta in timp real subiectele primite de elevii absolventi de profil mate-info, stiintele naturii si tehnologic, care dau, astazi, examenul de Bacalaureat 2015 la matematica.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si barem la Informatica

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Informatica au de rezolvat trei subiecte, a cate 30 de puncte, care includ mai multe cerinte. Conform modelelor de subiecte pentru C++, la prima parte, liceenii au de determinat valoarea unei expresii si de raspuns la patru cerinte formulate pe baza unui algoritm dat.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Biologie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Biologie - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, au de rezolvat trei subiecte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Geografie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Geografia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte a subiectului contine o harta a Europei si cinci mari subpuncte cu exercitii care presupun identificarea pe harta a unor orase.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Chimie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Chimia au de rezolvat un subiect alcatuit din trei parti a cate 30 de puncte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Fizica

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Fizica trebuie sa raspunda la subiectele din doua dintre cele patru arii tematice prevazute de programa: mecanica, elemente de termodinamica, producerea si utilizarea curentului continuu si optica. Fiecare subiect este format din trei parti, a cate 15 puncte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Psihologie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Psihologia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti.

Bacalaureat 2015. Subiecte Matematica si Istorie. M-am pregatit pentru Academia Militara. Istoria mi-a folosit la Bac

Proba de matematica la Bacalaureatul 2015 Arges le-a dat batai de cap multor elevi din Arges. La Istorie insa, cei mai multi dintre candidati au catalogat subiectele ca fiind accesibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )