Libnet.ro
UNICEF

09:30

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Logica

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Logica

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Logica trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte contine 10 intrebari la care elevii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect, a doua parte contine cinci exercitii practice, iar cea de-a treia parte trei subpuncte un silogism, construirea unui argument valid cu doua premise si analizarea unui enunt si a regulilor de corectitudine). continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Sociologie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Logica trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte este formata din sase intrebari la care elevii trebuie sa incerscuiasca raspunsul corect, precum si analizarea pe scurt a unui fenomen sociologic de exemplu, divortul in societatea contemporana) si construirea unui enunt corect din punct de vedere sociologic.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Economie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Economia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima este formata din 10 intrebari privind mai multe concepte economice, la care elevii trebuie sa incercuiasca varianta corecta, cea de-a doua contine trei probleme.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Fizica

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Fizica trebuie sa raspunda la subiectele din doua dintre cele patru arii tematice prevazute de programa: mecanica, elemente de termodinamica, producerea si utilizarea curentului continuu si optica. Fiecare subiect este format din trei parti, a cate 15 puncte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Biologie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Biologie - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, au de rezolvat trei subiecte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Geografie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Geografia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte a subiectului contine o harta a Europei si cinci mari subpuncte cu exercitii care presupun identificarea pe harta a unor orase.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Filosofie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Filosofia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte este formata din 10 intrebari privind diferite curente filosfice sau afirmatii apartinand unor filosofi, unde elevii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Chimie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Chimia au de rezolvat un subiect alcatuit din trei parti a cate 30 de puncte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Subiecte si baremul la Psihologie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Psihologia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Istorie

Liceenii de la profilul uman sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Istorie.

BACALAUREAT 2015. Subiectele si baremul la Matematica

Liceenii de la profilul real sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Matematica M1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )