Libnet.ro
UNICEF

07:30

BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Geografie

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Geografie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Geografia au avut de identificat orase si forme de relief de pe harta Europei, de completat spatiile punctate cu notiuni de teorie, de ales raspunsul corect la mai multe grile si de prezentat trei deosebiri intre mai multe forme de relief. continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Filosofie

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Filosofia trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti. Conform modelelor de subiecte, prima parte este formata din 10 intrebari privind diferite curente filosfice sau afirmatii apartinand unor filosofi, unde elevii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect.

BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Informatica

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Informatica au de rezolvat trei subiecte, a cate 30 de puncte, care includ mai multe cerinte. Con .

BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Biologie

Elevii de la profilul real sustin, vineri, proba la alegere a examenului de Bacalaureat. Liceenii care au ales Biologie - Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, au de rezolvat trei subiecte, cu mai multe cerinte.

BACALAUREAT 2015. Vezi SUBIECTELE si baremul la Logica

Elevii de la profilul uman sustin, vineri, ultima proba a examenului de Bacalaureat, proba la alegere. Liceenii care au ales Logica trebuie sa rezolve un subiect compus din trei parti.

BACALAUREAT 2015. Vezi subiectele si baremul la ISTORIE

Liceenii de la profilul uman sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Istorie.

BACALAUREAT 2015. Vezi subiectele si baremul la Matematica

Liceenii de la profilul real sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie, la Matematica M1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )