Libnet.ro
UNICEF

17:30

BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba materna - oral

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2016. Modele de SUBIECTE la limba materna - oral

Elevii de clasa a XII-a care apartin minoritatilor nationale sustin examenul de Bacalaureat si la limba materna - oral. Subiectele sunt in limbile: croata, germana, italiana, maghiara, sarba, slovaca, turca si ucrainean . continuă pe România Liberă

BACALAUREAT 2016. Modele de subiecte la Limba Romana - proba orala

Elevii de clasa a XII-a sustin, de luni, proba orala la Limba Romana. in cadrul examenului, elevii primesc un text non-stiintific la prima vedere, pe baza caruia trebuie sa raspunda la cateva intrebari, apoi sa argumenteze o afirmatie.

BACALAUREAT 2016. Liceenii mai au o saptamana pana la examen. Modele de subiecte si calendarul probelor

Absolventii claselor a XII-a se pregatesc, intr-o saptamana, pentru sustinerea examenului de Bacalaureat, in sesiunea de vara.

Evaluarea nationala 2016, clasa a II-a: Subiectele la Limba romana- scris. Prima testare de la final de an scolar prin care trec elevii

Aproximativ 198. 000 de elevi de clasa a II-a au sustin luni dimineata proba scrisa la Limba romana din cadrul Evaluarii nationala. Subiectele de la evaluarea nationala la Limba romana-scris, clasa a II-a, au fost facute publice de Ministerul Educatiei. Timpul de rezolvare a subiectelor a fost 30 de minute. Potrivit calendarului evaluarilor nationale, aceasta este prima testare din seria evaluarilor de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )