Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bacau: Copilul de 3 ani intoxicat cu otrava pentru soareci a murit la spital

B1 B1,
Bacau: Copilul de 3 ani intoxicat cu otrava pentru soareci a murit la spital

Copilul de trei ani si jumatate, din localitatea bacauana Oniscani, intoxicat cu o substanta folosita de parinti impotriva rozatoarelor, a murit la spital. Acesta a fost internat mai multe zile, fiind tinu. continuă pe B1

BACAU: Patru copii, internati in spital, intoxicati cu otrava pentru soareci.

Patru copii cu varste intre 3 luni si 13 ani au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu otrava pentru soareci. Unul dintre minori, in varsta de 3 ani este in coma si respira cu ajutorul aparatelor, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire, informeaza B1TV. Ceilalti trei frati ai sai sunt in afara oricarui pericol. Potrivit anchetatorilor, cel care a adus acasa substanta, sub forma de pastile, este chiar tatal copiilor. Barbatul a vrut sa o foloseasca pentru a .

Copilul de trei ani din Oniscani, care a inghitit otrava pentru soareci, a murit la spital

Copilul in varsta de trei ani si jumatate, din localitatea bacauana Oniscani, intoxicat cu o substanta folosita de parinti impotriva rozatoarelor, a murit la spital, dupa mai multe zile in care a fost tinut in viata de catre medici cu ajutorul aparatelor.

Bacau: Patru copii au ajuns la spital intoxicati cu otrava pentru soareci

Patru copii cu varste intre 3 luni si 13 ani au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu fosfit de aluminiu, la Bacau. Unul dintre minori, in varsta de 3 ani este in coma si respira cu ajutorul aparatelor,.

Patru copii si mama lor s-au intoxicat cu otrava pentru sobolani

Patru copii si mama lor s-au intoxicat cu otrava pentru sobolani. Cel mai mic dintre copii este un bebelus de trei luni, cel mai mare are 13 ani. Pastilele cu otrava ar fi fost aduse acasa de tatal lor de la firma.

INSPECTIE la spitalul judetean Bacau: Copilul nu era legat. Si mama lui este internata in spital

Cazul copilului legat cu ham de pat in spitalul judetean din Bacau a trezit reactii din partea autoritatilor. Directia Protectiei Copilului Bacau s-a sesizat in acest caz si a facut o vizita spitalului, pent.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )