Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bacau: Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ...

România Liberă România Liberă,
Bacau: Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ...

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, luni, in urma unui accident produs pe DN 2, in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, transmite Mediafax. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Bacau, accidentul a avut loc in comuna bacauana Beresti-Bistrita, pe DN 2 Bacau - Roman, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. In urma impactului, soferul masinii care circula regulamentar, un barbat . continuă pe România Liberă

UPDATE FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, arestat pentru 29 de zile

Soferul de 21 de ani, din Baleni, care, duminica, a omorat doua femei iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul BMW-ului, a fost arestat de procurori pentru 29 de zile. Acesta va ramane in arestul IPJ Dambovita pana la finalizarea cercetarilor.

FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, retinut pentru 24 de ore

Soferul de 21 de ani din Baleni, care duminica a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul volanului, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

UPDATE FOTO Soferul BMW-ului care a omorat doua femei, iar pe alte trei le-a bagat in spital, retinut pentru 24 de ore

Soferul de 21 de ani, din Baleni, care, duminica, a omorat doua femei iar pe alte trei le-a bagat in spital, dupa ce a pierdut controlul BMW-ului, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

Arad: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit ...

Trei persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite, luni seara, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta, dupa ce un autoturism s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Accidentul a avut loc pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta, dupa ce un autoturism BMW, inmatriculat in Germania si care mergea spre Deva, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un microbuz de pasageri inmatriculat in Bulgaria. In .

20 de persoane au murit, iar alte 30 sunt grav ranite dupa ce un autobuz a luat foc in China

Cel putin 20 de persoane au murit si alte 30 au fost ranite in orasul chinez Xiamen, in urma unui incendiu ce a cuprins un autobuz, transmite BBC. Autobuzul care apartinea serviciului de tranzit rapid al orasului.

Un autoturism a lovit un microbuz in Arad: Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit, in timp ce alte doua au fost grav ranite in urma unui accident, produs luni seara, pe DN 7, in localitatea aradeana Capruta. Un autoturism BMW, care se deplasa spre Deva, a intrat pe.

O masina, lovita de locomotiva, in Prahova. Doua persoane sunt ranite

Doua persoane sunt ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o locomotiva, intre localitatile Dambu si Corlatesti, din Prahova.

O masina, lovita de locomotiva, in Prahova. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane sunt ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o locomotiva, intre localitatile Dambu si Corlatesti, din Prahova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )