Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacau: Peste 3.500 de familii au ramas fara caldura si apa calda in urma unei defectiuni la reteaua de termoficare

B1 B1,
Bacau: Peste 3.500 de familii au ramas fara caldura si apa calda in urma unei defectiuni la reteaua de termoficare

Peste 3. 500 de familii din municipiul Bacau au ramas fara caldura si apa calda, marti, din cauza unei avarii majore la reteaua de termoficare, informeaza Mediafax. Avaria a aparut pe strada Oituz, pe. continuă pe B1

Avarie majora la reteaua de termoficare din Bacau. Mii de oameni, fara caldura si apa calda

Peste 3. 500 de familii din zona centrala si de nord a municipiului Bacau au ramas fara caldura si apa calda, marti, in urma unei avarii majore care a aparut la reteaua de termoficare. Potrivit reprezentan.

Mii de apartamente, din Bacau, fara caldura si apa calda. Care este cauza

Peste 3. 500 de familii din zona centrala si de nord a municipiului Bacau au ramas, marti, fara caldura si apa calda, in urma unei avarii majore care a aparut la reteaua de termoficare, relateaza Mediafax.

Migratia goleste spitalele: Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean Tulcea se inchide pentru ca a ramas fara medici

Anunt ingrijorator pentru parintii din Tulcea. Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean se inchide pentru ca a ramas fara medici. Copiii bolnavi care ajung la Spitalul Judetean Tulcea sunt trimisi la.

Centrala sigilata de ISU. Doua licee din Husi au ramas fara incalzire si 250 de elevi invata in frig

Peste 250 de elevi de la doua licee din municipiul Husi invata in frig, de doua zile, intrucat centrala termica a cladirii in care se desfasoara cursurile a fost inchisa si sigilata de reprezentantii.

Un record la care alte orase nici nu viseaza! Amsterdamul a ramas fara spatiu pentru biciclete, asa ca face parcari subacvatice

Mersul pe doua roti a ajuns atat de popular in cel mai mare oras al Olandei, asa ca, centrul lui a ramas efectiv fara spatiu pentru parcatul bicicletelor, o problema la care alte orase nici nu viseaza. in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )