Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bacau: Trei eleve, arestate preventiv pentru ca strangeau bani de mita pentru a promova examenul de absolvire

B1 B1,
Bacau: Trei eleve, arestate preventiv pentru ca strangeau bani de mita pentru a promova examenul de absolvire

Trei eleve din Bacau au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ele au strans bani de protocol pentru profesorii din comisia de examen. Fetele au invatat la o. continuă pe B1

Trei eleve, arestate pentru spaga la examen. Primele imagini cu tinerele trimise in arest

Trei eleve din Bacau au fost arestate pentru 29 de zile, pentru acuzatia de trafic de influenta, dupa ce ele au strans bani de protocol pentru profesorii din comisia de examen. Fetele au invatat la o scoala.

Spaga la examen. Trei eleve au fost arestate

Trei eleve din Bacau care au strans bani de protocol pentru profesori au fost duse in fata instantei, cu propunerea de arestare de 29 de zile, pentru acuzatia de trafic de influenta. Elevele sunt acuzate ca au.

VIDEO Trei eleve de la o scoala postliceala din Bacau, arestate pentru trafic de influenta. Ministerul Educatiei va derula la randul sau o ancheta

Trei eleve de la Scoala Postliceala Christiana din Bacau au primit, sambata, mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzate de trafic de influenta, transmite Agerpres. Ministerul Educatiei Nationale condamna situatia aparuta la scoala postliceala din Bacau si va demara o ancheta in acest caz.

Viitoare asistente medicale, retinute pentru ca strangeau bani pentru a le da mita profesorilor la examenul de absolvire

Trei absolvente de la Scoala Postliceala Sanitara Cristiana din Bacau au fost retinute pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe Langa Tribunalul Bacau. Tinerele sunt acuzate ca adunau bani de la colegii de clasa pentru a da mita ca sa promoveze examenul de absolvire.

UPDATE VIDEO Viitoare asistente medicale, retinute pentru ca strangeau bani pentru a le da mita profesorilor la examenul de absolvire

Trei absolvente de la Scoala Postliceala Sanitara Cristiana din Bacau au fost retinute pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe Langa Tribunalul Bacau. Tinerele sunt acuzate ca adunau bani de la colegii de clasa pentru a da mita ca sa promoveze examenul de absolvire.

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune.

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach, Florin Bach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni, inclusiv fals, uz de fals si inselaciune. Aceasta este a doua ocazie cu care Florin Bach este arestat preventiv in acest an, dupa ce in luna ianuarie a fost arestat intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu stabili de 2. 800 de lei. Decizia .

Fiul unui fost sef IPJ Prahova, arestat preventiv pentru fals, uz de fals si inselaciune

Fiul unui fost sef al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova Iulian Bach,FlorinBach, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis, sambata, magistratii Judecatoriei Ploiesti, acesta fiind.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost arestata preventiv pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul sau, Florin Cergan, au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate aseara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sagilor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, anunta sursele de presa.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu si fiul acesteia, in arest preventiv pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti, in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )