Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baia Mare: Alpinist ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime

România Liberă România Liberă,
Baia Mare: Alpinist ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a fost ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Baia Mare: Un alpinist cu experienta s-a ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime (VIDEO0

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a for ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime, informeaza B1 TV. Alpinistul, care era insotit de un prieten, s-a ranit grav la spate si a fost.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four, dupa ce a pierdut, scor 30-25, cu Dinamo Volgograd

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a pierdut, scor 30-25, partida retur cu Dinamo Volgograd, din sferturile competitiei. In tur, campioana Romaniei se impusese cu 25-23.

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal, fiind invinsa clar in Rusia

HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a fost invinsa clar in Rusia de Dinamo Volgograd.

VIDEO Bataie in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. A fost bataie intre doi frati pe motiv ca sotia unuia dintre ei era romanca

Scandal cu jandarmi in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. O bataie intre doi frati a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere instalate in UPU.

HCM Baia Mare, la 60 de minute de Final Four in Liga Campionilor la handbal feminin. Meciul a azi, de la ora 14.00

HCM Baia Mare are doua goluri avans fata de rusoaicele de la Dinamo Volgograd si pleaca cu prima sansa de calificare in careul de asi al competitiei, dar returul se anunta infernal. Partida Dinamo Volgograd - HCM Baia Mare e azi de la ora 14. 00, in direct pe Dolcesport si Digisport.

LIVETEXT HCM Baia Mare joaca acum la Volgograd pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal

HCM Baia Mare joaca acum la Volgograd, in compania gruparii Dinamo-Sinara, pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Doar 60 de minute de joc o mai despart pe campioana Romaniei de atingerea unui obiectiv care parea, la inceputul sezonului continental, unul mult prea indraznet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )