Libnet.ro
UNICEF

22:00

Baia Mare: Un copil de 4 ani a supravietuit dupa ce a cazut de la etajul 4

B1 B1,
Baia Mare: Un copil de 4 ani a supravietuit dupa ce a cazut de la etajul 4

Un copil de patru ani a scapat nevatamat dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc din Baia Mare. Acesta s-a aplecat peste balustrada de la geam chiar sub ochii tatalui sau si a cazut pe plafonul de. continuă pe B1

Accident de munca. Un maramuresean a ajuns in spital dupa ce a cazut de pe o schela

Un accident de munca s-a produs in aceasta dimineata la o fabrica situata pe strada Unirii din Sighetu Marmatiei. Potrivit primelor informatii, un muncitor a cazut de pe schela acesta ramanand chiar blocat sub fiare. La fata locului s-au deplasat echipajele de interventie ale Ambulantei si un echipaj de descarcerare.

VIDEO HCM Baia Mare, victorie usoara la ultima partida pe teren propriu din sezonul regulat

In ultimul meci disputat pe teren propriu in sezonul regulat HCM Baia Mare a invins cu 35-27 19-14) pe U Jolidon Cluj Napoca. in urma acestui succes echipa baimareana si-a consolidat primul loc in clasament si s-a desprins la 11 puncte diferenta fata de a doua clasata, Corona Brasov.

FOTO VIDEO Programul de reabilitare a creselor din Baia Mare continua cu Cresa numarul 5

In 2014, pe langa proiectele care vizeaza diverse lucrari de intretinere si dotari, la fiecare unitate de invatamant, respectiv reabilitarea unor colegii si licee din Baia Mare, continua si modernizarea creselor. Daca anul trecut era inaugurata unba dintre cele mai moderne crese din tara, pe acelasi model se va reabilita si Cresa nr. 5, din cartierul Sasar.

HCM Baia Mare joaca miercuri ultimul meci in fata propriilor suporteri din sezonul regulat

HCM Baia Mare va juca miercuri, 12 martie, de la ora 19. 45, cu U Jolidon Cluj, ultimul meci in fata propriilor suporteri din sezonul regulat. Partida face parte din etapa 21 si va fi arbitrata de Adrian Nacu si Adrian Rucoi din Tg. Mures. Baimarencele s-au impus in tur cu scorul de 31-23.

VIDEO intamplare tragica, cu final fericit. Un baietel de 4 ani a cazut de la ultimul etaj al unui bloc

Prin momente grele au trecut parintii unui copil de 4 ani, care din neatentie a cazut de la etajul patru al unui bloc din Baia Mare. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii tatalui, dar din fericire micutul a scapat teafar si nevatamat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )