Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un baiat de 13 ani, gasit mort in urma unui incendiu in propria locuinta (FOTO)

B1 B1,
Un baiat de 13 ani, gasit mort in urma unui incendiu in propria locuinta (FOTO)

Un baiat de 13 ani a fost gasit mort in urma unui incendiu din magazia propriei locuinte, joi seara. Trupul neinsufletit al lui Jack Sheldon a fost gasit de pompieri dupa ce au reusit sa stinga. continuă pe B1

Medvedev, evacuat din cauza unui incendiu la Targul de Inovatie din Rusia

Premierul rus Dmitri Medvedev si alti participanti la un forum organizat la Centrul de Inovatie din Skolkovo in apropiere de Moscova) au fost evacuati din cauza unui incendiu, relateaza Russia Today.

Barbat cu trei degete amputate in urma unui accident, operat cu succes la Spitalul Judetean Alba. Interventia a durat 6 ore

O echipa medicala de la Spitalul Judetan Alba, condusa de medicul specialist in chirurgie plastica microchirurgie reconstructiva Claudiu Filip, a reusit sa opereze cu suscces un pacient care, in urma unui accident casnic, si-a amputat trei degete de la mana stanga.

Valoarea depozitelor din banci a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor bancare din Grecia s-a redus in septembrie, dupa o crestere in august, ramanand la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani si mentinand creditorii dependenti de finantarea de urgenta ELA) acordata de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

Retinuti pentru ca au facut sex oral cu o minora de 13 ani din Turceni

Un tanar, de 17 ani, din comuna Petru Rares, judetul Bistrita Nasaud, altul de 20 de ani, din comuna Grozesti, judetul Mehedinti, care locuiau fara forme legale pe raza orasului Turceni si un localnic, de 49 de ani, au retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )