Libnet.ro
UNICEF

16:00

Baiatul lui Stefan Banica a socat la Te cunosc de undeva. Radu Stefan, senzational in rolul lui Lady Gaga VIDEO

Adevărul Adevărul,
Baiatul lui Stefan Banica a socat la Te cunosc de undeva. Radu Stefan, senzational in rolul lui Lady Gaga VIDEO

Aschia nu sare departe de trunchi, iar Radu Stefan 18 ani), fiul star-ului Stefan Banica, a demonstrat asta sambata seara, in debutul celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva. Tanarul a fost senzational, imitand-o pe Lady Gaga, cu piesa Bad Romance. continuă pe Adevărul

Ce a patit Stefan Banica jr., in plina glorie artistica. Nu se astepta la asa ceva din partea fanilor (exclusiv)

Ce i s-a intamplat lui Stefan Banica jr. chiar in timpul spectacolelor si cum a reactionat artistul. Dezvaluirile au fost facute chiar de colega sa de scena, Oana Sirbu, care a patit acelasi lucru. Ce a patit Stefan Banica jr. , la spectacolele din tinerete Celebra Oana Sirbu a vorbit intr-un interviu acordat pentru impact. ro, despre .

Imagine rara cu Stefan Banica Jr. si Violeta, fiica lui si a Andreei Marin. Cum au fost surprinsi in public cei doi

Stefan Banica Jr. e foarte atent in privinta detaliilor din viata sa personala. Acesta a fost vazut in ultimii ani alaturi de fiul cel mare in cadrul unor emisiuni sau interviuri, dar foarte rar alaturi de singura sa fiica, Violeta. Cum au fost surprinsi recent cei doi? Stefan Banica Jr. alaturi de fiica sa Desi .

Pepe si fiul lui Stefan Banica jr., momente uluitoare la Neatza: Ce umilinta, mi-e rusine cu voi

Fiul cel mare al lui Stefan Banica Jr. e din ce in ce mai des in atentia publicului. Acesta s-a aflat alaturi de tatal sau si de Pepe in platoul de la Neatza cu Razvan si Dani unde au fost nevoiti sa lucreze in echipa pentru un scop comun locul pe podium. Ce s-a .

Din ce isi castiga Lavinia Pirva banii in vreme de pandemie. Sotia lui Stefan Banica Jr. le-a dat vestea cea buna fanilor

Lavinia Pirva nu sta degeaba la vreme de pandemie. Aceasta s-a reprofilat. Sotia lui Stefan Banica Jr. si-a deschis un business in online, si anume, un magazin de haine online. Din ce isi castiga Lavinia Pirva banii in vreme de pandemie Lavinia Pirva are acum un business in online. Aceasta vinde haine de dama, de .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )