Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un baietel de doi ani a ajuns la spital, dupa ce un dulap a cazut peste el

Adevărul Adevărul,
Un baietel de doi ani a ajuns la spital, dupa ce un dulap a cazut peste el

Un baietel de doi ani din satul Rezina, raionul Ungheni, a ajuns in stare grava la spital dupa ce un dulap a cazut peste el. Incidentul a avut loc in timp ce parintii faceau reparatie in casa, lasand pentru putin timp copilul fara supraveghere. Vicedirectorul spitalului raional Ungheni, Maria Rotaru, a declarat ca baietelul a fost adus cu traumatism cranio-cerebral si contuzie cerebrala de gradul I. continuă pe Adevărul

Un baietel de doi ani a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de un dulap care a cazut peste el

Un baietel de doi ani din satul Rezina, raionul Ungheni, a ajuns in stare grava la spital dupa ce un dulap a cazut peste el. Incidentul a avut loc in timp ce parintii faceau reparatie in casa, lasand pentru putin timp copilul fara supraveghere. Vicedirectorul spitalului raional Ungheni, Maria Rotaru, a declarat ca baietelul a fost adus cu traumatism cranio-cerebral si contuzie cerebrala de gradul I.

Braila: Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost batut in plina strada

Bataie in plina strada pe o strada din centrul Brailei, surprinsa de camerele de supraveghere! Un tanar de 27 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost batut mar de mai multi indivizi. Totul pentru ca i-a.

Un copil de cinci ani din Iasi a ajuns la spital, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale

Un copil in varsta de cinci ani a ajuns, marti, in stare critica la Spitalul de copii Sfanta Maria dinIasi, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale, potrivit Mediafax. Copilul a fost adus la.

Patru tineri au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat in plin intr-un copac

Accidentul s-a petrecut miercuri, 31 iulie, pe DJ 108B, in localitatea salajeana Briglez. Un autoturism condus de un tanar de 22 de ani s-a izbit, din cauza neatentiei soferului, de un copac, rezultand patru raniti - soferul si trei pasageri din masina.

Victorie pentru Universitatea Craiova la primul meci dupa doi ani

FC Universitatea Craiova, echipa patronata de Adrian Mititelu, a disputat si castigat primul meci, fie si amical, dupa aproape doi ani de zile.

Bucuresti: Fetita de doi ani, ranita de o bucata de schela a unui bloc, nu are leziuni majore

Fetita in varsta de doi ani, internata miercuri la Spitalul Grigore Alexandrescu dupa ce a fost ranita de o bucata de schela a unui bloc, nu are leziuni majore, potrivit medicului-sef al Unitatii de.

Accident pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Un copil de doi ani si jumatate a murit, iar parintii acestuia au fost raniti grav, luni seara, intr-un accident produs pe Autostrada Soarelui, dupa ce masina in care se aflau a intrat in balustrada mediana.

Autoturism intrat in coliziune cu balustrada mediana a Autrostrazii Soarelui: Un copil de doi ani a murit

Accident nefericit pe Autostrada Soarelui: Un copil de doi ani si jumatate, iar parintii sai se afla in stare grava dupa ce masina in care se aflau a intrat in balustrada mediana a drumului, in urma.

Adrian Cristea a semnat un contract pe doi ani cu Steaua

Mijlocasul Adrian Cristea, a semnat, marti, un contract pe doi ani cu campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a declarat impresarul Ana Maria Prodan. Cristea a semnat azi un contract pe doi ani. in urmatoarea .

Zona Euro inregistreaza un usor recul al numarului de someri, pentru prima oara in ultimii doi ani

Pentru prima oara in ultimii doi ani, numarul somerilor a scazut in zona euro, in iunie, dar acest lucru nu trebuie sa starneasca sperante prea mari, avertizeaza analistii, in conditiile in care rata somajului ramane la un nivel record intr-un context economic fragil, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )