Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, este profund ingrijorat de asasinarea unor jurnalisti in Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, este profund ingrijorat de asasinarea unor jurnalisti in Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat vineri profund ingrijorat de asasinarea unor jurnalisti si a unui politician in Ucraina, cerand investigarea imediata tuturor cazurilor pentru garantarea suprematiei legii in. continuă pe Wall-Street Ro

Secretar General ONU: Sunt ingrijorat de uciderea unor jurnalisti in Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat vineri profund ingrijorat de asasinarea unor jurnalisti si a unui politician in Ucraina, cerand investigarea imediata tuturor cazurilor pentru garantarea suprematiei legii in aceasta tara afectata de un conflict, informeaza Mediafax.

Secretarul general al ONU face apel la incetarea focului in Yemen

Secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), Ban Ki-moon, a lansat joi un apel la incetarea imediata a focului in Yemen, relateaza AFP. Yemenul este in flacari, a declarat Ban Ki-moon in.

ONU cere anchetarea de urgenta a crimelor recente din Ucraina

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat vineri profund ingrijorat de asasinarea unor jurnalisti si a unui politician in Ucraina. Acesta a cerut ca investigarea sa porneasca imediat pentru a garanta suprematia legii in aceasta tara afectata de un conflict, relateaza agentia rusa Tass citata de Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )