Libnet.ro
UNICEF

08:30

Banca centrala a Chinei va suplimenta lichiditatile din piata financiara cu 22 miliarde dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca centrala a Chinei va suplimenta lichiditatile din piata financiara cu 22 miliarde dolari

ACTUALIZARE 13:13 Banca Populara din China va suplimenta lichiditatile din piata financiara cu 140 de miliarde de yuani 21,8 miliarde dolari), prin intermediul unei operatiuni de ajustare pe termen scurt pusa la dispozitia bancilor, pe fondul continuarii declinului cotatiilor bursiere, conform MarketWatch. * ACTUALIZARE 11:23 Bursa din Shanghai a inchis in declin cu 1,3%, in pofida reducerii dobanzii cheie * ACTUALIZARE 08:47 Bursa din Shanghai creste cu pana la 3,8% * Wall Street a inchis pe minus. continuă pe Ziarul Bursa

Banca centrala din China a sarit in ajutorul burselor si a redus dobanda si rezervele obligatorii

Banca centrala a Chinei a redus dobanzile si rezervele minime pe care trebuie sa le mentina, pentru a doua oara in doua luni, ridicand astfel nivelul de sprijin pentru o economie ce se impiedica si pentru prabusirea burselor, ce a trimis o unda de soc in intreaga lume, informeaza Reuters.

Trotuarul din Piata Unirii arata ca dupa bombardamente la doar doi ani de la reamenajare (VIDEO)

Trotuarul din Piata Unirii, una dintre cele mai circulate zone de pietoni, reparata pe banii contribuabililor, arata ca dupa bombardamente la doar 2 ani de la reamenajare, arata B1 TV. Primaria Capitalei a investit.

Ungaria: Banca centrala mentine dobanda de baza la nivelul de 1,35%

Banca Nationala a Ungariei MNB) a decis, ieri, sa mentina nemodificata dobanda de politica monetara la nivelul de 1,35%, transmite Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )