Libnet.ro
UNICEF

22:00

Banca Mondiala este dispusa sa imprumute trei miliarde euro Ucrainei

B1 B1,
Banca Mondiala este dispusa sa imprumute trei miliarde euro Ucrainei

Presedintele intermiar ucrainean Olksandr Turcinov a format o delegatie pentru a negocia cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare Banca Mondiala), in vederea acordarii unui imprumut pentru. continuă pe B1

IMM-urile vor primi peste trei miliarde de euro in tronsonul financiar european 2014-2020

In perioada de programare 2014-2020, peste trei miliarde de euro sunt alocate pentru a sprijini activitatile IMM-urilor, conform propunerii de Acord de Parteneriat transmise Comisiei Europene la sfarsitul lunii martie, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Ministrul fondurilor europene: Am alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat, vineri, in cadrul reuniunii ministrilor UE responsabili pe tema politicii de coeziune, ca Romania a alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri.

Banca Mondiala, dispusa sa imprumute Ucraina cu 3 miliarde de dolari

Presedintele interimar al Ucrainei, Aleksandr Turcinov, a format o delegatie pentru a negocia cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare Banca Mondiala), in vederea acordarii unui imprumut pentru Ucraina, in valoare de 350 de milioane de dolari, anunta RIA Novosti.

Handelsblatt: Deutsche Bank ar putea vinde actiuni de 5 miliarde euro

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca de investitii din Europa, ar putea vinde actiuni de aproximativ 5 miliarde euro ca sa-si consolideze capitalul, anunta publicatia germana Handelsblatt, citand surse anonime.

Teodorovici: Peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri in perioada de programare 2014-2020

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi la Atena, ca pentru sprijinirea activitatii IMM-urilor sunt alocate peste 3 miliarde de euro, conform propunerii de Acord de Parteneriat transmise Comisiei Europene la sfarsitul lunii martie, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )