Libnet.ro
UNICEF

10:30

Banca Transilvania propune actionarilor majorarea capitalului social

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania propune actionarilor majorarea capitalului social

Banca Transilvania convoaca Adunarile Generale Ordinare si Extraordinare ale Actionarilor pentru aprobarea majorarii capitalului social al companiei, prin emisiunea a 3,5 milioane de actiuni noi. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania vrea sa-si majoreze capitalul cu 352,7 mil. lei

Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania propune actionarilor majorarea capitalului social cu 352,7 milioane lei, prin capitalizarea rezervelor constituite din profitul inregistrat pentru 2013, si solicita aprobarea unui nou program de.

Actionarii Cemacon au aprobat scaderea si, ulterior, majorarea capitalului social

Actionarii companiei clujene Cemacon simbol CEON) au aprobat, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA), reducerea capitalului social cu 25,7 milioane lei, de la 26,2 milioane lei, la 525. 796 lei, ca urmare a pierderii contabile de 33,6 milioane lei din perioada 2009 - 2012, la care s-a adaugat rezultatul net negativ preliminar aferent anului 2013, in valoare de 5,7 milioane lei, se arata intr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Turbomecanica vrea sa restructureze credite de 17,3 milioane lei la Banca Transilvania

Turbomecanica TBM) a convocat Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA) pentru a propune restructurarea creditelor obtinute de la Banca Transilvania BT), potrivit unui raport remis de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Zentiva propune actionarilor dividende de 30 milioane lei

Producatorul de medicamente Zentiva SCD) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de 30 milioane lei 6,7 milioane euro), cu 50% mai mari decat cele distribuite anul trecut si reprezentand aproape trei sferturi din castigul net din 2013, de 40,3 milioane lei 9,1 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2531 seconds )