Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bancherii europeni se tem mai mult de Brexit decat de Grexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancherii europeni se tem mai mult de Brexit decat de Grexit

Bancherii europeni sunt mult mai ingrijorati de posibilitatea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) decat de iesirea Greciei din zona euro Grexit), conform unei analize Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Unul dintre satelitii lui Saturn, mai similar Pamantului decat se credea pana acum

Titan, cel mai mare dintre satelitii planetei Saturn, seamana cu Terra mult mai mult decat se credea in trecut, potrivit Mediafax. Cercetatorii au descoperit in trecut ca Titan este singurul corp ceresc din Sistemul Solar, in afara de Terra, pe care se produc ploi si exista rauri si mari. Ca si Pamantul, Titan este mai [] Unul dintre satelitii lui Saturn, mai similar Pamantului decat se credea pana acum Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gabriel Oprea, despre interimatul sau la Guvern: Nu se va prelungi mai mult decat trebuie. Mi-as dori ca Ponta sa se intoarca si maine

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei, ca si-ar dori ca Victor Ponta sa se intoarca si maine, afirmand ca interimatul sau la Guvern nu se va prelungi mai mult.

Cata incredere au cetatenii lumii in Obama: Rusii il urasc cel mai mult, francezii ii sunt printre cei mai favorabili.

Imaginea presedintelui Barack Obama in afara granitelor SUA este majoritar pozitiva, cu o medie de 65% incredere in politica sa externa, o medie mult mai mare decat a predecesorului sau, George W. Bush, arata un sondaj recent realizat de Institutul american Pew Research Center.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )