Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bancile de la noi vor fi evaluate in detaliu, pentru prima data, anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile de la noi vor fi evaluate in detaliu, pentru prima data, anul viitor

Majoritatea bancilor din tara noastra vor fi supuse, anul viitor, unui amplu exercitiu de evaluare, conform exigentelor Bancii Centrale Europene BCE), a anuntat, ieri, Virgil Dascalescu, seful Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Wes Chatham, star din Hunger Games, tata pentru prima data

Bucurie pentru Wes Chatham. Starul din Hunger Games: Mockingjay - Part 1 a devenit tata pentru prima data, dupa ce partenera lui, Jenn Brown, a adus pe lume un baietel.

Fotbal Brazilia: Cruzeiro, la al doilea titlu consecutiv, pentru prima data in istorie

Formatia braziliana Cruzeiro si-a asigurat al doilea titlul consecutiv de campioana, cu doua etape inainte de finalul sezonului. Este pentru prima data in istoria clubului cand castiga doua titluri la rand.

Un adevarat monstru marin filmat pentru prima data. Vezi aici ciudatenia

Exploratorul Doc Ricketts a filmat in timpul unei expeditii submarine un peste care seamana cu un adevarat monstru marin. in imagini apare un peste-unditar, care rareori este vazut sau prins, pentru ca.

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Aceasta este prima sedinta CSAT dupa alegerile prezidentiale. Sedinta este.

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Traian Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Presedintele a convocat pentru marti, 25 noiembrie, ultima sedinta a Consiliul.

REVISTA BLOGURILOR: Copii romani care ating prima data un computer

Victorkapra vorbeste despre copii romani care ating prima data un computer. Mihaela Ivan comenteaza o secventa de pe scena politica actuala. Zoso scrie despre disputa imobiliara dintre un senator si un rom. Iar Adela Parvu prezinta o garsoniera modern si ingenios amenajata.

Finantele:Firmele vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masa in format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti

Angajatorii vor putea opta pentru acordarea tichetelor de masa in format electronic, oferite sub forma unui portofel electronic alimentat de emitenti, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, publicat luni de Finante vezi proiectul in atasament). Potrivit proiectului, angajatorii vor stabili impreuna cu reprezentantii sindicatelor sau ai salariatilor, prin contractele colective de munca, clauze privind acordarea alocatiei individuale de hrana sub forma tichetelor de masa, precum si forma suportului acestora, respectiv suport electronic si/sau hartie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )