Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bancile se razbuna pe Legea darii in plata

România Liberă România Liberă,
Bancile se razbuna pe Legea darii in plata

Sase institutii de dimensiuni mari au majorat avansul pentru creditele ipotecare, ca raspuns la promulgarea actului normativ care le permite restantilor sa isi dea casa in contul unui credit ipotecar. continuă pe România Liberă

Preturile la locuinte au crescut in aprilie, pe fondul discutiilor referitoare la legea darii in plata

Pretul apartamentelor a crescut in marile orase ale tarii, Timisoara devenind al treilea oras, dupa Cluj-Napoca si Bucuresti, in care pretul mediu atinge pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Locuintele continua sa se scumpeasca in ciuda temerilor ca legea darii in plata va submina cererea de pe piata.

Legea darii in plata naste controverse pe piata imobiliara

Legea darii in plata, aprobata recent de Parlament, a constituit, in ultimele luni, motivul unor controverse accentuate legate de evolutia pietei imobiliare. Daca unii economisti sustin ca aceasta initiativa care urmareste stingerea integrala a unui credit in momentul cedarii garantiei catre banca va bloca piata imobiliara, din contra, alti analisti sunt de parere ca legea va normaliza sectorul.

Vineri intra in vigoare legea darii in plata: Cine poate beneficia de aceasta decizie

Peste doar o zi, vineri, intra in vigoare celebra lege a darii in plata, una dintre cele mai controversate legi cu caracter financiar aparute dupa Revolutie. O lege care a nemultumit nu doar bancile,.

FMI: Legea darii in plata nu este bine tintita si ar putea submina stabilitatea financiara

Autoritatile romane trebuie sa evite masurile care ar putea submina stabilitatea sistemului bancar in conditiile in care recentele decizii destinate sprijinirii debitorilor ar putea submina stabilitatea financiara, predictibilitatea justitiei si avansul creditarii, arata expertii Fondului Monetar International FMI) intr-un raport elaborat in urma consultarilor cu Romania in baza Articolului IV din Statutul FMI.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )