Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bancile nu vor mai putea urmari clientii cu credite ipotecare dupa vanzarea imobilului in garantie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancile nu vor mai putea urmari clientii cu credite ipotecare dupa vanzarea imobilului in garantie

ANPC propune un proiect de lege pe baza unei directive UE care va avea un impact major asupra bancilor si clientilor executati silit. Bancile nu vor mai putea urmari alte active sau veniturile viitoare ale clientilor cu credite avand garantii. continuă pe Wall-Street Ro

ANPC: Bancile nu vor mai putea urmari clientii cu credite ipotecare dupa vanzarea imobilului in garantie

Bancile nu vor mai putea urmari alte active sau veniturile viitoare ale clientilor cu credite avand garantii imobiliare, chiar daca din executarea garantiei nu a rezultat acoperirea integrala a obligatiilor de plata, potrivit unui proiect de lege publicat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) care preia o directiva UE.

Bancile vor reduce cu 10% dobanzile si comisioanele, daca va creste cursul cu 20%

Bancile vor face reduceri de costuri de cel putin 10% la dobanda si comisioanele aplicate in cazul creditelor in valuta pentru care cursul de schimb inregistreaza o variatie de 20% sau mai mult si vor face conversia creditelor la cursul BNR, potrivit unui proiect de lege elaborat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului) ANPC.

Directiva: Datoria se stinge cu vanzarea imobilului

Bancile nu vor mai putea urmari alte active sau veniturile viitoare ale clientilor cu credite avand garantii imobiliare, chiar daca din executarea garantiei nu a rezultat acoperirea integrala a obligatiilor de plata, potrivit unui proiect de lege publicat de ANPC care preia o directiva UE, anunta Mediafax.

VIDEO INTERVIU Corina Cretu: Comisia Europeana lanseaza o platforma pentru asistarea IMM-urilor in pregatirea de proiecte/ Mi-e teama ca Grecia nu va mai putea cofinanta proiectele incepute

In toate intalnirile cu ministri din Romania am ridicat problema instrumentelor financiare, deoarece Comisia Europeana are un obiectiv clar, acela de a dubla folosirea acestor mecanisme in urmatorii ani, a declarat Comisarul european pentru Politica Regionala in cadrul unui interviu pentru EurActiv. ro. Aceasta a mai vorbit si despre problemele cu finantarea proiectelor in Grecia.

FC Rapid a transferat un jucator din Primera Division. Ar mai putea aduce si un portughez

FC Rapid a mai perfectat un transfer, cel al spaniolului Aritz Lopez Garai, de la Cordoba si il testeaza si pe portughezul Ricardo Alves Coelho Silva.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )